24 ianuarie 2022
Chisinau
Social

Consiliul General al Federației „SINDLEX” a examinat mai multe chestiuni stringente

Loading
Social Consiliul General al Federației „SINDLEX” a examinat mai multe chestiuni stringente
Consiliul General al Federației „SINDLEX” a examinat mai multe chestiuni stringente
Vocea poporului

Membrii Consiliul Ge­neral al Federației Sin­dicatelor din Moldova „SINDLEX” s-au întru­nit, recent, în regim on-line, într-o ședință ordinară.

Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe chesti­uni stringente, necesare pe timp de pandemie, care au fost discutate. Acestea țin de proble­mele legate de munca în situații de risc sanitar, de prioritățile de dezvoltare și securitatea locului de muncă în condiții speci­ale.

În cadrul ședinței, sindicaliștii au analizat ra­portul de activitate al Comitetului Federal și au discutat pe marginea acțiunilor întreprinse de Federație în perioada pan­demică pentru susținerea angajaților, membrii de sindicat.

În urma măsurilor organizatorice din cadrul Sindicatului „SALVATORUL”, Gheorghe Bivol a fost ales în calitate de vice-președinte al Federației „SINDLEX”.

Conducerea Federației a dat asigurări că va în­treprinde și în continua-re măsuri pentru a so-luționa problemele mem­brilor de sindicat, insis­tând asupra îmbunătăţirii condiţiilor de muncă, ma­jorării salariilor, protecţi­ei sănătăţii, îmbunătățirii asistenței medicale și so­ciale.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
agen togel terpercaya