27 ianuarie 2021
Chisinau

Despre noi

Ziarul „Vocea poporului” a scris şi continuă să scrie despre faptele oamenilor dornici de a renaşte ţara, de a o apropia de standardele eu­ropene, de a construi Europa la noi acasă. E un obiectiv extrem de greu de atins, care solicită multă muncă, solidaritate şi perseverenţă.

Pentru a realiza acest deziderat, colectivul redacției se străduiește să fie mereu alături de toți cititorii, ca împreună să căutăm binele în ceea ce facem, pentru a rezolva pro­blemele dureroase cu care se con­fruntă societatea. Pledăm şi pentru critica neajunsurilor și a greșelilor pe care le avem și le facem cu toții (numai cei care nu muncesc nu greșesc), dar suntem pentru o cri­tică sănătoasă, care să-l vindece pe om, care să-l facă să muncească cu mai multă ardoare.

De asemenea, suntem deschiși spre colaborare cu toți cititorii noștri, pe care îi considerăm vred­nici, răbdători, înţelepţi, optimişti și încrezători în ziua de mâine.  Pentru voi, stimați susținători, ușile redacției noastre sunt mereu deschise.

 

Vocea poporului e vocea ta!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com