25 iunie 2024
Chisinau
Social

Comitetul Confederal a dezbătut probleme de importanță social-economică

Loading
Social Comitetul Confederal a dezbătut probleme de importanță social-economică
Comitetul Confederal a dezbătut probleme de importanță social-economică
Vocea poporului

Membrii Comitetului Confede­ral al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova s-au întrunit joi, 11 noiembrie, într-o ședință ordinară, pentru a pune în discuție mai multe chestiuni de importanță social-economi­că, dar și de ordin organizatoric, care vizează activitatea mișcării sindicale.

Conform ordinii de zi a ședinței, cei prezenți au analizat situația pri­vind tratamentul balneosanatorial în stațiunile subordonate CNSM, semnarea Acordului de colabo­rare între CNSM și cele mai mari trei confederații sindicale din Italia (CGIL, UIL, CISL) la Roma, activitatea săptămânalului „Vocea poporului”.

De asemenea, sindicaliștii au exa­minat și au dezbatut pe marginea chestiunii cu privire la poziția Biro­ului Executiv al Federației Sindicale a Educației și Științei (FSEŞ) asupra evoluției acțiunilor Confederației Naționale a Sindicatelor din Mol-dova pentru recuperarea mijloacelor financiare ale CNSM.

 

Consiliul General al CNSM se va întruni, pe 14 decembrie 2021, pentru a discuta chestiuni statutare

 

În legătură cu aceasta, membrii Comitetului Confederal al CNSM au luat act de demisia lui Oleg Budza din funcța de președinte al CNSM și au decis să convoace, la data de 14 decembrie 2021, ședința Consiliului General al CNSM, în cadrul căreia vor fi examinate chestiuni cu privire la activitatea Confederației pentru următoarea perioadă.

Totodată, membrii Comitetului Confederal al CNSM au audiat in-formația cu privire la activitatea stațiunilor balneosanatoriale sub­ordonate CNSM. După cum s-a menționat, activitatea acestora s-a desfășurat în strictă conformitate cu cerințele Comisiei Naționale Extra­ordinare de Sănătate Publică cu pri­vire la asigurarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii și controlul infecției Covid-19.

 

Departamentul mass-media și relații internaționale al CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand