14 iunie 2024
Chisinau
Varia

„Vocea poporului”, ziarul în care poate fi auzită şi Vocea Ta!

Loading
Varia „Vocea poporului”, ziarul în care poate fi auzită şi Vocea Ta!

Stimaţi cititori!

Dacă doriţi să mergeți în pas cu timpul, să fiţi la curent cu toate evenimente­le care au loc în ţară, să aveţi un prieten adevărat, care sa vă fie de ajutor în aceste timpuri grele, unde să vă puteţi adresa cu toate problemele care vă preocupă şi dacă doriţi ca Vocea voastră să fie auzită, vă îndemnăm să vă abonaţi pentru anul 2022 la „Vocea poporului”.

Abonarea la Vocea Poporului se poate face usor si simplu!

Persoanele fizice pot accesa serviciul E-abonare de pe site-ul Poșta Moldovei, fără a se deplasa la Oficiile Postale, iar pe cei care nu au posibilitatea de a se abona electronic, vă rugăm să mergeți la Oficiile Poștale din localitate.

Pentru Persoane juridice, completați formularul tipic de pe site-ul Poșta Moldovei,  iar apoi expediați-l pe adresa abonare@posta.md.

Avem certitudinea că, făcând acest pas, veți aprecia imaginea și conținutul ziarului „Vocea poporului”, calitatea ma­terialelor jurnalistice și esența temelor abordate, unde veţi putea citi reporta­je, articole, interviuri, analize despre ac­tivitatea organizațiilor sindicale atât din țară, cât și de peste hotare. Redacția pune un accent deosebit pe situația din dome­niile social, economic, legislativ și cultu­ral, urmărind cu interes problemele oa­menilor muncii, membri de sindicat, soli­citând opiniile experților și ale factorilor de decizie.

 

Colectivul redacției „Vocea poporului”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand