22 iulie 2024
Chisinau
Auto

Unele sfaturi pentru a păstra mașina curată

Loading
Auto Unele sfaturi pentru a păstra mașina curată
Unele sfaturi pentru a păstra mașina curată
masina-curata

Foto: utoblog.com

Chiar dacă de multe ori nu ai timpul necesar pentru a curăța mașina așa cum trebuie, poți respecta câteva reguli simple care te vor aju­ta să menții curățenia la interior și un aspect plăcut la exterior. Iată 10 reguli ușor de res­pectat.

 

Nu mânca în mașină

 

Dacă poți evita să mă­nânci în mașină nu vei avea nevoie să cureți resturile de mâncare și nu vei avea un miros neplăcut la interior.

 

Utilizează un tratament cu ceară

 

Aceasta va face ca exteri­orul mașinii să rămână mai mult timp curat și va ajuta la spălările viitoare. Este o operațiune care, la un anu­mit interval de timp, merită efectuată.

 

Curăță pantofii înainte de a te urca la volan

 

Durează câteva secunde să cureți talpa de la pantofi, în special în anotimpul rece, când există mult noroi.

 

Învață copiii să nu facă mizerie

 

Pare dificil, însă un copil crește așa cum este educat. Atunci când sunt în mașină, copiii fac, în general, foarte multă mizerie.

 

Petele se curăță imediat

 

Nu lăsa petele de suc sau cafea să se usuce. Dacă sunt lăsate așa mai mult timp, vor fi foarte greu de scos, mai ales dacă sunt pe scaune.

 

Ține mașina în garaj

 

Ai lăsat mașina pe stradă după ce ai spălat-o? În câ­teva ore este plină de praf. Așadar, dacă ai posibilitate, ține mașina în garaj.

 

E bine să ai un săculeț pentru gunoi

 

Dacă nu poți evita să aduci mâncare în mașină măcar ține sub control resturile.

 

Evită gunoiul care poate fi aruncat din mașină

 

Indiferent că ai ajuns aca­să sau la benzinărie sigur există un pliant sau un gu­noi care poate fi aruncat din mașină. Dacă le lași, se vor aduna rapid.

 

Spală interiorul mașinii dacă ai posibilitate

 

Nu lăsa să treacă prea mult de la o spălare a inte­riorului la alta pentru că mi­zeria nu poate fi ținută sub control în mașină.

 

Este mai ușor să păstrezi curățenia, dacă mașina este mereu curată

 

Dacă nu lași să se adune gunoaie și ai tot timpul grijă ca mașina să fie curată este mai ușor să o menții așa. Orice mizerie îți va sări repe­de în ochi și va fi mai ușor de curățat.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand