16 iunie 2024
Chisinau
Varia

„Totul va fi bine”, un nou program internațional lansat la Circul din Chișinău

Loading
Varia „Totul va fi bine”, un nou program internațional lansat la Circul din Chișinău
„Totul va fi bine”, un nou program internațional lansat la Circul din Chișinău
facebook.com

„Totul va fi bine” este genericul unui nou program internațional lansat recent la Circul din Chișinău. La eveniment vor participa artiști din R. Moldova, Ucraina, Estonia și România. Spectacolul e jucat în perioada 25 septem­brie – 24 octombrie, pe Arena Mică a Circului din Chișinău.

Copiii sunt așteptați alături de părinți și bunici în fiecare sâmbătă şi duminică, la ora 12:00 şi la ora 16:00. În cadrul programului vor evolua gimnaști în aer, acrobați, jongleri, dre­sură mixtă de animale exotice, alături de clovnul Roki.

Potrivit directorului artistic al instituției, Igor Cemortan, acest pro­gram este unul special, cu numere originale, deosebite, la care parti­cipă artiști din mai multe țări. „Unii au mai fost în R. Moldova, alții vin pentru prima dată, dar tuturor le pla­ce țara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc orașul Chișinău și oamenii de aici. Repetițiile sunt în toi și sperăm că vor veni cât mai mulți spectatori entuziasmați și dornici de distracție”, a precizat directorul instituției.

Programul se desfășoară în con­formitate cu restricțiile dictate de pandemia de Covid-19. Persoane­le de la 18 ani au acces la spectacol doar dacă prezintă unul dintre ur­mătoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al unui test PCR sau al unui test anti­gen; certificatul ce confirmă trecerea prin boală sau prezența anticorpilor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata programului.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand