19 iulie 2024
Chisinau
Varia

Taurii romantici, leii precauți iar capricornii agitați. Horoscop săptămânal

Loading
Varia Taurii romantici, leii precauți iar capricornii agitați. Horoscop săptămânal
Taurii romantici, leii precauți iar capricornii agitați. Horoscop săptămânal
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele. Ambalaţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveţi ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului.

Taur

Sunteţi mult mai romantic şi tandru şi reuşiţi să expri­maţi în cuvinte ceea ce simţiţi, astfel încât să alungaţi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Pri­miţi, la rândul dvs., cele mai calde gesturi de afecţi­une şi nu puteţi avea parte decât de clipe perfecte în doi.

Gemeni

Vă simţiţi blocat într-o zonă fără ieşire în care aţi alu­necat nu demult şi, în loc să vă adunaţi forţele ca să depăşiţi impasul, parcă vă afundaţi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le găsiţi dacă aveţi prieteni pesimişti.

Rac

Intraţi în legătură cu o persoană care vă inspiră au­toritate şi putere. Vă simţiţi protejat în preajma sa şi aveţi numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucuraţi-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe.

Leu

Aţi trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit toc­mai bine, iar acum, când sunteţi pus într-o situaţie similară, nici nu aveţi curajul să mai încercaţi ceva, ca nu cumva să se repete totul. Luaţi măsuri de precau­ţie ca să nu repetaţi aceeaşi greşeală.

Fecioară

Ancoraţi-vă în realitate, pentru că nu e momentul să vă lăsaţi furat de iluzii. E vremea unei decizii în care trebuie să daţi dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă. Vă bazaţi doar pe ceea ce ştiţi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb.

Balanţă

O dispută care v-a cam dat peste cap în ultimele zile are şanse să revină la normal. Este o reconciliere bi­nevenită, o discuţie clarificatoare care alungă motive­le de îndoială sau neînţelegerile, totul e să vă arătaţi dispus să iertaţi şi să uitaţi.

Scorpion

Nimeriţi la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineţi partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care aţi putea face parte. Nu ţineţi nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercaţi să îi puneţi la masa tratativelor cu calm şi toleranţă.

Săgetător

Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o deci­deţi, pentru că e posibil să nu luaţi cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiţi, nici măcar dacă sunteţi strâns cu uşa, pentru că tot ce faceţi sub imperiul vitezei poate ieşi prost.

Capricorn

E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce aveţi mai bun şi pentru că vreţi să vă remarcaţi, veţi lupta pen­tru dreptul la succes!

Vărsător

Nu aveţi cum să vă simţiţi bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Tocmai de aceea nu e nici o plăcere să vă împovăraţi şi cu ale altora. Cei din jurul dvs. nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneţi la suflet ceea ce auziţi.

Pești

Dacă așteptaţi un răspuns, rezultatele de la un test sau de la un examen, va trebui să vă înarmaţi cu răb­dare, pentru că ele vor întârzia să apară. Veţi începe să vă întrebaţi la un moment dat dacă nu aţi greșit cu ceva, fiindcă altfel nu vă explicaţi de unde acest răgaz.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand