22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii încântați de perspective, fecioarele susținute, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii încântați de perspective, fecioarele susținute, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii
Taurii încântați de perspective, fecioarele susținute, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Nu trebuie să vă grăbiţi să terminaţi repede ce aţi înce­put, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor maxime. Cu cât vă străduiţi mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea trebuie să faceţi totul lent şi chibzuit.

Taur

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou în peisaj par dintr-o dată să dea semne de revigorare, înfloresc, renaş­te speranţa în inima dvs. şi sunteţi încântat de perspecti­vele promiţătoare care se văd la orizont. Puneţi pasiune chiar şi în cele mai banale lucruri, nu pretindeţi doar eve­nimente ieşite din comun.

Gemeni

Drumul pe care aţi pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs veţi acu­mula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care vă veţi putea baza mai apoi o viaţă. Că­lătoria în care aţi pornit e o şcoală a vieţii.

Rac

Nu sunteţi în apele dvs., se vede că vă macină nişte griji cărora nu le mai daţi de capăt, dar dacă aţi fi atent, aţi primi de la cineva drag exact sfatul de care aveţi nevoie. Dacă sunteţi încăpăţânat, s-ar putea să respingeţi exact cele mai de preţ îndrumări. Este un moment bun să te bucuri de ceea ce te înconjoară.

Leu

Ţineţi-vă sub control atitudinea un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur, chiar dacă e modul dvs. de a vă ridica pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e ca o revoluţie personală prin care vreţi să vă eliberaţi de un blocaj care v-a ţinut pe loc.

Fecioară

Dacă primiţi susţinerea potrivită de la cei din jur, sunteţi capabil de succese răsunătoare, deci cel mai greu e să vă alegeţi tovarăşii potriviţi. Sunteţi în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă. Ești mai înclinat că­tre spiritualitate, cauți binele comun.

Balanţă

Unele lucruri nu decurg așa cum îți dorești sau după cum ți le-ai imaginat. Nu fii niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care vă dă peste cap tot echilibrul şi vă obligă s-o luaţi de la capăt.

Scorpion

Nu vă puteţi detaşa de problemele majore de serviciu, ci simţiţi nevoia să discutaţi cu cât mai multe persoane. Discuţiile au un efect eliberator, pentru că, spunând al­tuia ce aţi realizat până acum şi încotro vreţi să mergeţi, descoperiţi ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluţie salvatoare.

Săgetător

Unele persoane vă descriu viitorul în culori foarte promi­ţătoare, dar, deşi sunteţi genul optimist, de data aceasta aveţi rezerve dacă să-i credeţi sau nu. De fapt, aşteptaţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi staţi în expectativă.

Capricorn

Deciziile bune sunt o combinaţie între ceea ce vă trans­mite inima şi ceea ce vă sfătuieşte mintea. Dacă aţi găsi o variantă care să unească ambele laturi, aţi avea numai de câştigat. Nimic în exces nu e bun, iar o fire echilibrată ca dvs. nu va turna prea multă emoţie în reţeta acestui moment.

Vărsător

Ai parte de o explozie de energie pe care este esențial să o direcționezi către acele sarcini și chestiuni pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă, îți sugerează astrele. La ce aspiri? Fii onest cu tine și vei găsi răspunsurile la toate problemele care te frământă.

Peşti

Proiectul la care contribuiți de ceva vreme ajunge într-un impas care vă obligă să luaţi o pauză. Profitaţi de acest răgaz, pentru a găsi alte variante ca să ajungeți la re­zultatele dorite. Sunteţi bine primit cu braţele deschise într-un colectiv faţă de care, iniţial, nu simţiţi că aţi avea vreo afinitate.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand