30 mai 2024
Chisinau
Varia

Taurii cu perspective în viața personală, capricornii așteaptă lucru interesant, iar vărsătorii vor decide ce doresc de la viață. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii cu perspective în viața personală, capricornii așteaptă lucru interesant, iar vărsătorii vor decide ce doresc de la viață. Horoscopul săptămânii
Taurii cu perspective în viața personală, capricornii așteaptă lucru interesant, iar vărsătorii vor decide ce doresc de la viață. Horoscopul săptămânii
pexels.com

Berbec

În această săptămână veți avea posibilitatea să dați dovadă de inițiativă și să vă impuneți în domeniul profesional. Dacă veți avea nevoie de susținere emoțională atunci puteți conta pe prieteni. În zilele de odihnă luați-vă rămas bun de la vară organi­zând un picnic.

Taur

Săptămâna promite să înceapă cu vești bune care vor deschide perspective noi în viața personală. Ziua de luni va fi una plăcută și marcată de armo­nie. Miercuri sunt posibile situații de conflict, deci, aveți grijă la fapte. Joi ați putea avea parte de o întâlnire neașteptată.

Gemeni

În cadrul relațiilor cu partenerul se vor întreve­dea niște schimbări spre bine. Veți munci mult, fiind vorba despre proiecte de creație care v-ar putea aduce profituri și succese. Zilele cele mai reușite sunt joi și vineri. Astrele vă sugerează să vă petreceți zilele de odihnă ieșind undeva.

Rac

În locul avântului care vă va cuprinde la începutul săptămânii spre mijlocul acesteia ar putea veni spi­ritul întreprinzător. Miercuri și joi este mai indicat să dați dovadă de demnitate și să cedați în fața superiorilor. Zilele de odihnă vor fi reușite dacă nu veți uita de cei apropiați.

Leu

În această săptămână acționați pe îndelete înain­tând cu tenacitate spre scopul propus. Luni nu vă asumați grijile altora. Nu-i oferiți persoanei dragi motive pentru gelozie. După o săptămână destul de intensă este cazul să vă odihniți cât mai bine.

Fecioară

Este necesar să vă concentrați pe lucruri esențiale. Miercuri va trebui să dați dovadă de astfel de calități precum spiritul de inițiativă și fermitate. Joi ați putea simți o capacitate de muncă deosebită. În zilele de odihnă nu ezitați să mergeți în ospeție la prieteni.

Balanță

Săptămâna este reușită pentru adepții modului activ de viață. Este foarte probabil să primiți niște vești pozitive ce țin de domeniul profesional. Ziua de miercuri este foarte benefică pentru a acumula cunoștințe noi. Vineri nu ratați șansa de câștig.

Scorpion

Veți reuși să vă debarasați de povara problemelor rămase de săptămâna trecută și veți fi pregătiți să realizați sarcini noi. Puteți conta pe laude din par­tea șefilor. Miercuri nu vă grăbiți să vă împărtășiți ideile geniale. Zilele de odihnă vă vor oferi niște impresii plăcute.

Săgetător

Luni s-ar putea să vă pomeniți cu unele evenimen­te pe nepusă masă, în schimb zilele de marți și miercuri vă vor aduce succesul mult râvnit. Trebuie să dați dovadă de mai multă încredere în propria persoană. În zilele de odihnă în familie se va resta­bili atmosfera de încredere și înțelegere.

Capricorn

Va fi o săptămână plină de evenimente: veți cunoaște persoane noi, veți avea parte de întâlniri și plecări. Autoritatea dvs. se consolidează treptat, astfel că apar perspective bune. Vă așteaptă mult lucru interesant, totuși aveți grijă să nu obosiți – nu vă supraestimați forțele.

Vărsător

Una dintre cele mai stringente chestiuni pentru dvs. este cea de carieră. Aveți nevoie să decideți ce vă doriți de la viață. E tocmai momentul pro­pice pentru a ierarhiza valorile și a renunța la ilu­zii. Încercați să-i ajutați pe cei din jur, totuși nu vă asumați soluționarea problemelor.

Pești

Este o perioadă favorabilă pentru a soluționa pro­blemele personale și cele de la birou. Există o pro­babilitate mare că veți identifica mijloace pentru a vă realiza ideile. Veți simți permanent susținerea celor din jur. La serviciu sunt posibile niște schim­bări pozitive.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand