21 mai 2024
Chisinau
Social

Talent combinat cu inteligență și coeziune a echipei

Loading
Social Talent combinat cu inteligență și coeziune a echipei
Talent combinat cu inteligență și coeziune a echipei
Vocea poporului

Peste 400 de salariaţi din silvicultură s-au reunit recent pentru trei zile la Campingul de la Vadul lui Vodă, la cea de-a XX-a Spartachiadă a anga­jaţilor din cadrul Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură „Sindsilva”.

Potrivit lui Tudor Botnari, preşedintele federaţiei, angajaţii respectivi au reprezentat 25 de întreprinderi silvice din cele 26 câte sunt în cadrul Agenţiei „Moldsil­va”. Participanţii la spartachiadă au concurat la probele: minifotbal (femei şi bărbaţi), volei (femei şi bărbaţi), te­nis de masă (femei şi bărbaţi), joc de dame, sărituri în lungime, darts.

Proba „La start cu familia!” a reunit, pe lângă adulți, şi 80 de copii, iar 10 dintre ei, care au dat dovadă de performanţe, au fost premiaţi. Cei mai buni la acest concurs s-au dovedit a fi membrii familiei Angheluţa, care reprezintă Întreprinderea Silvică „Silva Sud” Cahul. Pe locul doi în clasament s-a situat familia Belous de la Agenţia „Moldsilva”, iar membrii familiei Munteanu de la Întreprinderea Silvo-Cinegetică „Manta-V” din raio­nul Cahul s-au clasat pe locul III.

Pentru că talentul combinat cu inteligenţa și jocul în echipă câştigă întotdeauna teren, în clasamentul gene­ral, pe poziţia I a urcat echipa de la ÎS Soroca, pe locul II  – lotul sportiv de la ÎS Nisporeni, iar pe locul III – echipa de la ÎSC Străşeni. Echipele clasate pe primele trei lo­curi au primit din partea Federaţiei „Sindsilva” diplome, cupe, premii băneşti şi cadouri.

Cupa Federaţiei „Sindsilva” a fost înmânată echipei sportive care, de-a lungul celor 20 de ani de când se organizează spartachiada, a reuşit să se claseze mereu pe locuri de frunte. Este vorba de ÎS Nisporeni. Şi lui Valentin Munteanu, membru al Comitetului Executiv al Federaţiei „Sindsilva”, i s-a înmânat Cupa federaţiei, pentru implicare activă la organizarea celor 20 de ediţii ale spartachiadei.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand