25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Stimă  „Cine nu are bătrâni, să și-i cumpere”. Cine îi are, să-i respecte

Loading
Varia Stimă  „Cine nu are bătrâni, să și-i cumpere”. Cine îi are, să-i respecte
Stimă  „Cine nu are bătrâni, să și-i cumpere”. Cine îi are, să-i respecte
sindicate.md

Asociația Obștească a Veteranilor Mișcării Sindicale din Re­publica Moldova este o organizație nonguvernamentală, ne­comercială, care întrunește pe principii benevole veteranii mișcării sindicale din țară cu scopul realizării și promovă­rii drepturilor acestora la bunăstare materială, la ocrotirea sănătății, asistența socială, precum și a rolului lor în viața soci­al-economică și culturală.

Asociația este activă, depune eforturi ca membrii acesteia să ducă o viață intensă, să beneficieze de bilete de tratament la sanatoriile din gestiunea CNSM, să participe la diferite acțiuni cultural-sportive, întreține legături strânse cu membrii acesteia din teritoriu, colabo­rează cu Colegiul Seniorilor din Confederația Sindicatelor Democra­tice din România etc.

Totodată, menționăm că oamenii în etate sunt cei mai vulnera­bili și au nevoie de ajutor din partea statului. Conducerea CNSM a înființat această Asociație și depune un efort continuu pentru a susține persoanele vârstnice aflate în situații dificile, prin interme­diul Asociației, acordând ajutor financiar, contribuind la respectarea drepturilor acestora.

CNSM este conștientă de faptul că, prin crearea condițiilor pentru o bătrânețe liniștită și demnă pentru cei care și-au sacrificat decenii întregi activității sindicale, aduce cea mai elocventă dovadă a rolului sindicatelor în viața societății.

În contextul sărbătorii de pe 1 octombrie, Asociația aduce sincere felicitări veteranilor mișcării sindicale, tuturor celor care au contri­buit la propășirea țării.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand