25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Sindicatul „Demnitate” a împlinit 12 ani

Loading
Varia Sindicatul „Demnitate” a împlinit 12 ani
Sindicatul „Demnitate” a împlinit 12 ani
Vocea poporului

La data de 26 octombrie 2009, un grup de 22 de poliţişti, reprezentanţi ai mai multor subdiviziuni ale Ministerului Afacerilor In­terne, ferm convinşi de faptul că drepturile sociale şi de muncă trebuie să fie respectate, iar sindicatul este unicul mijloc de apărare, reuniţi într-o şedinţă comună, au pus temelia fondării Sindicatului „Demnitate”.

De-a lungul acestor ani, Sindicatul „Dem­nitate” şi-a croit calea depășind obstacole şi înfruntând greutăţile birocratice. Consti­tuirea parteneriatelor şi a dialogului social, negocierea şi semnarea Convenţiei Colective la nivel de ramură, a Contractului Colectiv de Muncă au avut drept consecinţă doar benefi­cii pentru membrii de sindicat.

Urmează amplificarea de acţiuni şi măsuri în vederea unei munci destoinice în Poliţie, cu respectarea tuturor normelor şi a standardelor internaţionale în domeniul protecţiei muncii şi respectării drepturilor fundamentale!

La ceas aniversar, Prezidiul Consiliului Sindicatului „Demnitate” vine cu felicitări şi urări de bine pentru toţi membrii de sin­dicat!

Un respect aparte şi mulţumire pentru cei 22 de fondatori curajoşi şi cei trei membride Onoare din conducerea CNSM, MAI şi a Parlamentului Republicii Moldova, care au susţinut această iniţiativă!

Sindicatul „Demnitate”, la mulţi ani! Să devii mai curajos şi mai viguros! Cu preţuire, pentru toţi membrii de sindicat.

 

Angela OTEAN, preşedintele Sindicatului „Demnitate”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand