25 iunie 2024
Chisinau
Social

SINDASP a desemnat câștigătorii concursului „Moldova, plaiul meu natal”

Loading
Social SINDASP a desemnat câștigătorii concursului „Moldova, plaiul meu natal”
SINDASP a desemnat câștigătorii concursului „Moldova, plaiul meu natal”
sindasp.md

Federația Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice (SINDASP) a desfășurat, în perioada 21 iunie – 10 iulie 2021 un concurs fotografic cu genericul „Moldova, plaiul meu natal” pentru membrii de sindicat ai Federației.

Concursul a avut drept scop dezvoltarea sentimentului de dragoste, devotament, prețuire și atașament față de pământul natal. Concursul s-a desfășurat în două etape. Prima etapă s-a produs în cadrul asociațiilor sindicale, iar cea de a doua – la Federația SINDASP.

Recent, în incinta Casei Sindicatelor s-a făcut bilanțul rezultatelor concursului, unde participanții au fost distinși cu diplo­me și premiați. Rezultatele concursului au fost apreciate de comisia constituită de că­tre Comitetul Executiv al Federației, care a evaluat portofoliile asociațiilor sindicale și fotografiile membrilor de sindicat.

În cadrul festivității de premiere, Vlad Canțîr, președintele Federației SINDASP, a adresat un mesaj de felicitare tuturor participanților la concurs și le-a mulțumit pentru implicare activă și dedicație spiritu­ală.

Sindicaliștii au impresionat prin creati­vitate şi inspiraţie deosebită, reflectată în fotografii.

În conformitate cu Regulamentul cu privire la desfășurarea concursului, fo­tografiile membrilor de sindicat au fost clasate pe locurile I, II și III după cum ur­mează:

  • Locul I – Elena Șalari, Asociația Sindica­lă Râșcani;
  • Locul II – Liuba Popescu, Asociația Sin­dicală Nisporeni;
  • Locul III – Tatiana Denisenco, Asociația Sindicală Cahul.

Asociațiile sindicale care au fost distinse și premiate sunt:

  • Locul I – Asociația Sindicală Cahul;
  • Locul II – Asociația Sindicală Glodeni;
  • Locul III – Asociația Sindicală Sângerei.

Asociațiile sindicale Bălți, Briceni, Cahul, Hâncești, Fălești, Glodeni, Râșcani, Rezina, Nisporeni, Sângerei, Serviciul Fiscal de Stat au fost distinse cu diplome de participare și li s-au înmânat cadouri.

Torta cu tematica reprezentativă a con­cursului „Moldova plaiul meu natal” a fost un deliciu deosebit și savurată cu plăcere de cei prezenți la eveniment.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand