30 mai 2024
Chisinau
Social

Și angajații structurilor de forță au nevoie de grijă și de multă atenție

Loading
Social Și angajații structurilor de forță au nevoie de grijă și de multă atenție
Și angajații structurilor de forță au nevoie de grijă și de multă atenție
Vocea poporului

În ajunul Zilei Sindicalistului, Federația Sindicatelor din Moldova „SINDLEX” a organizat o masă ro­tundă cu genericul „Despre drep­turi de muncă și garanții social-eco­nomice ale funcționarilor cu statut special”. La eveniment au participat circa 100 de reprezentanți ai sindi­catului de ramură, parteneri sociali și conducerea CNSM.

Mihail Lașcu, președintele Federației „SINDLEX”, care a moderat masa rotun­dă, i-a îndemnat pe cei prezenți la un di­alog sincer, pentru a putea găsi împreună soluții la toate problemele ce-i frământă pe angajații pe care îi reprezintă.

„Cei care se află astăzi în sală sunt for­matori de opinie care au primit vot de în­credere din partea colectivelor în care lu­crează, fiind oameni respectați în societate, care au dat dovadă de spirit de inițiativă, al­truism, fiindcă activează pe baze obștești”, a menționat Mihail Lașcu.

Iar Angela Otean, secretar general al „SINDLEX”, s-a referit la sporirea garanțiilor sociale, pentru ca munca depusă de acești oameni să fie mai atractivă. „Ne-am adunat aici să vorbim cu partenerii sociali despre dreptul la muncă, despre garanții social-economice. Este o activitate care va avea un impact de durată”, a afirmat Angela Otean.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand