18 aprilie 2024
Chisinau
Auto

Sfaturi utile pentru o vânzare de succes a automobilului

Loading
Auto Sfaturi utile pentru o vânzare de succes a automobilului
Sfaturi utile pentru o vânzare de succes a automobilului

 

 

vinzare-auto

Foto: autobody.com

Pentru toată lumea vine un moment când mașina trebuie vândută prin intermediul micii publicități. Deși proce­sul pare simplu, mereu există câteva idei la care nu te-ai gândit și care ar putea să-ți folosească atunci când vei negocia. Mai jos îți prezentăm câteva sfaturi care să te ajute să atragi mai re­pede potențiali cumpă­rători și să vinzi mașina într-un timp scurt.

 

1. Spală mașina inte­rior-exterior. O mașina curată arată că a fost în­grijită, iar asta poate con­ta foarte mult pentru un potențial cumpărător. Este unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți face și are un impact uriaș. Scoate toate lucrurile personale din mașină pentru ca aceas­ta să poată fi inspectată pe îndelete.

2. Fotografiază mașina. O poză reușită îți poate aduce clienții la negocie­re. Încearcă să fotografiezi ceea ce este bun la mașina ta, dar și ceea ce este rău. Caută un decor neutru și pozează din cât mai multe unghiuri. Sunt cumpărători cate evită anunțurile fără imagini detaliate cu interi­orul și exteriorul mașinii.

3. Adună actele. Cau­tă și îndosariază toate acte­le mașinii, toate evidențele de intrare în service și toa­te facturile pe care le ai. Așează-le în ordine pentru că ele îți vor fi cu siguranță utile la negociere. Nu uita de manuale și de tot ceea ce poate fi util unui viitor cumpărător. Acesta poate aprecia micile detalii.

4. Documentează-te din punct de vedere le­gal. Este foarte util ca în momentul în care ai bătut palma cu un client să știi exact ceea ce ai de făcut din punct de vedere legal. Rapi­ditatea vânzării va mulțumi pe toată lumea.

5. Încearcă și un sis­tem de buy-back. Dacă ai în vedere să cumperi o mașină nouă poți încerca să cauți un dealer care acceptă sistemul de buy-back. Nu strică să ai o ofertă concre­tă în acest sens. Chiar dacă prețul oferit este mai mic s-ar putea ca afacerea să te avantajeze.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand