20 mai 2024
Chisinau
Auto

Sfaturi utile în alegerea foliei pentru mașina ta

Loading
Auto Sfaturi utile în alegerea foliei pentru mașina ta
Sfaturi utile în alegerea foliei pentru mașina ta
folie-masina

Foto: convoyautorepair.com

 

O folie auto ieftină nu este doar un accesoriu pentru maşina ta care păstrează oamenii cu­rioşi la distanţă de tre­burile tale. O folie auto ieftină este o necesitate pentru protecţia ta şi a pasagerilor tăi – mai ales dacă îţi petreci mult timp pe drum.

 

În continuare, găseşti o suită de sfaturi utile pentru a te ajuta sa alegi nuanţa potrivită pentru tine şi ma­şina ta:

 

Pune întrebări pe la diferite magazine auto

Cu cât ştii mai multe des­pre acest subiect, cu atât este mai mare avantajul pentru tine.

 

Nuanţe medii şi de top-tier

Cât de mult vrei să chel­tuieşti şi cât de îngrijită este maşina ta sunt lucruri care îţi vor afecta alegerea.

Nuanţele de top-tier arată mai bine, sunt mai durabile şi îşi fac treaba mai bine, dar acest lucru este valabil nu­mai dacă nu îţi supui maşi­na la abuzuri constante. Ele­mentele se erodează chiar şi la cele mai scumpe produse, aşa că decide-te pentru folii auto ieftine dacă îţi foloseşti maşina foarte mult.

 

Razele ultraviolete

Soarele poate fi destul de dur, mai ales dacă îţi expui pielea pentru perioade lungi de timp. Foliile auto care re­flectă razele ultraviolete nu ajută doar să păstreze razele nocive în afara maşinii tale, dar, de asemenea, împiedi­că energia solară să se acu­muleze în maşină ta. Acest lucru ajută la minimizarea efectului de seră asupra unei maşini lăsate în soare.

 

Legile în vigoare

Cu siguranţă, nu vrei să fii amendat de poliţişti doar din cauza foliilor auto iefti­ne. De exemplu, unele ţări acceptă un nivel de transpa­renţă de 32% pe toate laturi­le, în timp ce altele acceptă 35% pentru părţile frontale şi laterale şi de 20% pentru cele din spate. Informează-te din timp care sunt legile în ţara pe unde doreşti să te deplasezi cu automobilul.

 

Sfatul unui profesionist

Economisirea unei sume modice nu merită asumarea riscului ridicat de a deteriora şi de a aplica necorespunză­tor folia. Taxa suplimentară pentru a apela la un profe­sionist poate părea un pic mare, dar cu siguranţă îşi merită banii pe termen lung. Poţi urmări cum se face şi poate încerci altă dată, dacă insişti să aplici o folie auto ieftină singur.

 

Nu pune peste tot

Nu vrei să blochezi un­ghiul tău de vedere al oglin­zilor laterale şi oglinzii în faţă. Foliile auto ieftine mai deschise nu au de obicei nici o problema cu asta. Produ­sele mai întunecate sunt o chestiune diferită, totuşi. Imaginile de pe oglinzi pot fi acoperite de nuanţe, mai ales atunci când există puţi­nă lumina pentru a ilumina lucruri din jurul tău.

 

Cum ai grijă

Acesta este, probabil, cel mai important sfat. Alegerea celei mai bune folii pentru geamul maşinii tale nu va însemna nimic dacă o zgâ­rii. Află cum să ai grijă de ea şi acea folie auto ieftină va dura ani de zile!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand