14 iunie 2024
Chisinau
Varia

Sărut, femeie, mâna ta, întotdeauna muncitoare

Loading
Varia Sărut, femeie, mâna ta, întotdeauna muncitoare
Sărut, femeie, mâna ta, întotdeauna muncitoare
ppstatic.pl

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

 

Stimate doamne și domnișoare,

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, în numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova și al meu personal, Vă transmit sincere felicitări cu urări de bine și prosperitate.

Folosind această oportunitate, aș vrea mai întâi să exprim mari mulțumiri pentru munca depusă în domeniile în care activați. As­tăzi femeia este întâlnită oriunde, muncind în sectoarele economi­ei naționale: șantiere de construcții, fabrici, în agricultură, școli, instituții ale statului etc. În mod deosebit evidențiez femeia care ac­tivează în domeniul medicinei, manifestând o grijă deosebită vieții și sănătății omului, dând dovadă de curaj, profesionalism și spirit de sacrificiu în lupta cu Covid-19, salvând vieți omenești.

Este misiunea nobilă și datoria noastră ca instituție să conti-nuăm munca pentru apărarea drepturilor femeii la locul de muncă, asigurând-o cu salarii decente și condiții adecvate de muncă.

Adresez un cuvânt de mulțumire doamnelor care de-a lungul ani­lor au lucrat în sindicate și celor care în prezent cu multă dăruire și abnegație luptă pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

Vă asigurăm, stimate doamne și domnișoare, că Sindicate­le vor continua și în viitor să întreprindă măsuri concrete pentru îmbunătățirea protecției social-economice, susținerea și protejarea femeii la locul de muncă.

Cu ocazia frumoasei sărbători de primăvară – 8 martie, felicit toa­te femeile, dorindu-vă multă sănătate, succese, bunăstare în familii, bucurii de la cei dragi și spiritul sărbătorii să fie mereu în inimile Dumneavoastră.

 

Cu deosebită stimă, Oleg BUDZA, președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand