19 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Racii se pregătesc de întorsături neașteptate, balantele flirtează cu norocul iar vărsătorii se grăbesc să realizeze visele. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii se pregătesc de întorsături neașteptate, balantele flirtează cu norocul iar vărsătorii se grăbesc să realizeze visele. Horoscopul săptămânii
Racii se pregătesc de întorsături neașteptate, balantele flirtează cu norocul iar vărsătorii se grăbesc să realizeze visele. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

Berbec

Pentru moment, principala preocupare este să valorificați capacitățile cu care sunteți înzestrat. Dacă reușiți să scăpați de lenea care vă domină, v-ați putea completa bagajul de cunoștințe. Joi sunt favorabile deplasările și călătoriile, dar nu vă prea relaxați pentru că ar putea apărea situații neprevăzute.

Taur

În această săptămână, vor fi foarte eficiente întâl­nirile de afaceri și negocierile, așa că formulați-vă cu îndrăzneală condițiile. Buna dispoziție vă va însoți toată săptămâna, iar orice probleme par să-și găsească și soluția potrivită. Apropo, nu merită să renunțați la planurile dvs..

Gemeni

Veți reuși niște lucruri atât de opuse, ca, bună­oară, proiectele absolut noi și, invers, revenirea la cele vechi, neterminate și uitate de mult timp. Concentrați-vă pe ideile creative și ele vor genera profit. În weekend bucurați-vă din plin de impre­sii.

Rac

În această săptămână, soarta vă poate pregăti niște întorsături neașteptate, astfel încât n-ar stri­ca sa dați dovadă de mai multă prudență. Luni și marți este de dorit să alocați timp pentru finaliza­rea activităților mai vechi. Începând de joi relațiile cu alte persoane se vor simplifica considerabil.

Leu

Trebuie să vă axați pe muncă, or anume de aceas­ta vor depinde succesele dvs. ulterioare. Evitați agitația inutilă, precum și activitatea excesivă. În viața de familie, străduiți-vă să vă controlați emoțiile. Weekend-ul promite să fie unul minunat dacă nu veți da dovadă de încăpățânare.

Fecioară

Succesul în activități va fi de partea celor care nu în­cearcă să le paseze altora propriile responsabilități. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, atunci eforturile dvs. se pot încununa de succes. Miercuri, există riscul să vă certați cu persoanele apropiate. Încercați să dați dovadă de mai multă grijă.

Balanță

Norocul ba se încruntă, ba flirtează șiret cu dvs., oferindu-vă tot felul de distracții și aventuri. Veți avea parte de o mulțime de întâlniri interesante, contacte atât în sfera personală, cât și în cea de afaceri. La serviciu, stabiliți-vă un obiectiv real și perseverați în atingerea acestuia.

Scorpion

Luni, pot apărea niște informații care vor avea un impact pozitiv asupra carierei dvs. Marți, veți de­borda de puteri și energie, lucrul va spori în mâi­nile dumneavoastră. Joi, în viața personală totul se va schimba spre bine, iar această zi poate fi numită ziua împlinirii dorințelor dvs.

Săgetător

Ziua de luni promite multe activități serioase, ast­fel că este în interesul dvs. să nu le amânați. Zilele de marți și miercuri e de dorit să le folosiți pentru realizarea propriilor planuri, abaterile de la drumul trasat fiind nedorite. Afacerile de familie pot nece­sita atenția dumneavoastră.

Capricorn

În această săptămână, trebuie să găsiți puțin timp pentru a vă orienta corect în situație. Marți, cântăriți fiecare cuvânt și nu faceți promisiuni pe care nu le veți putea onora. Miercuri, dacă veți da dovadă de multă corectitudine și mult tact, veți reuși să evitați niște conflicte inutile.

Vărsător

Grăbiți-vă să vă realizați visele secrete, deoarece anume aceste zile deschid pentru dvs. cele mai strălucite perspective. Întâlnirile și persoanele noi pe care le veți cunoaște vă vor aduce anumite be­neficii. Acum este indicat să puneți temelia viitoa­relor schimbări. Fiți mai reticent în mediul necu­noscut.

Pești

Săptămâna va fi favorabilă pentru finalizarea trebu­rilor acumulate. Dați dovadă de conștiinciozitatea și punctualitatea care vă caracterizează, acordați o atenție deosebită detaliilor și atunci nu va mai trebui să vă remediați greșelile. Încercați să aduceți mai puține critici colegilor de muncă.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand