13 aprilie 2024
Chisinau
Social

Prietenia moldo-polonă are rădăcini seculare, care merită a fi perpetuată

Loading
Social Prietenia moldo-polonă are rădăcini seculare, care merită a fi perpetuată
Prietenia moldo-polonă are rădăcini seculare, care merită a fi perpetuată
Vocea poporului

„Polonia este un mare prieten al Republicii Moldova”. Afirmația îi aparține Ambasadorului Extraordi­nar și Plenipotențiar al Poloniei în Republica Moldova, Excelența Sa, Bartlomiej Zdaniuk, în timpul unei întrevederi cu conducerea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova. Deja a devenit o tradiție ca ambasadorii acreditați la Chișinău să aibă întrevederi cu liderii sindicali, ca să afle opinia sindicatelor, pentru a-și face o viziune corectă despre starea de lucruri de la noi.

Excelența Sa Bartlomiej Zdaniuk, nu­mit în funcția de ambasador în octombrie 2017, este la curent cu situația din țara noastră până în cele mai mici amănunte. Dovadă e faptul că tema tezei de doctor habilitat i-a fost „Aspectele de consolidare a statului Moldova”.

Oleg Budza, președintele CNSM, le-a vorbit oaspeților despre obiectivele stra­tegice ale sindicatelor, despre condițiile de trai și de muncă ale salariaților, posibili-tățile acestora de a-și croi un viitor acasă, aspirațiile europene ale CNSM, munca la negru, eficiența negocierilor la nivel tripar­tit etc.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand