25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Peștii spirituali, taurii disciplinați iar leii plini de aventuri. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Peștii spirituali, taurii disciplinați iar leii plini de aventuri. Horoscopul săptămânii
Peștii spirituali, taurii disciplinați iar leii plini de aventuri. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și re­zolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse. Începând de miercuri și până la finele săptămânii, este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate.

Taur

Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să vă stabiliţi termenii și condițiile în care vreţi să se desfășoare de acum încolo toate acestea. Puneţi or­dine și disciplină în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evitaţi exagerările și așteptările prea mari de la alții!

Gemeni

Apar posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, dar concretizarea va apărea mai târziu. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile parteneriale. Evitaţi să vorbiţi despre dvs. și despre planurile de viitor!

Rac

Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Reușiți să-i uimiţi pe cei dragi cu ideile dvs. strălucite. Distracții la cote mari. Fiţi prudent și păstraţi măsura în toate!

Leu

Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei. Țineţi cont și de sfaturile sau ne­voile celor dragi. A doua parte a săptămânii vă îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Odihniţi-vă și respectaţi o dietă!

Fecioară

Foarte importante devin relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunități de a vă îmbunătăți men­talitatea, relațiile cu cei din jur. Sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale. Talentele oratorice vă vor fi apreciate.

Balanţă

În primele zile ale săptămânii e posibil să primiți sume de bani, cadouri sau recompense de la locul de mun­că. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională. Spre finalul săptămânii se conturează călătorii și dialoguri cu persoane apropiate.

Scorpion

Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață noi. Renunțaţi la obi­ceiuri toxice și planuri neproductive. Mulți vor dori să afle secretul strălucirii dvs., însă vă va fi greu să explicaţi ceea ce trăiţi. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare.

Săgetător

Sunteţi preocupat de nevoile dvs. sufletești și faceţi în așa fel încât să treceţi neobservat. Aveți deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimen­telor în care sunteţi implicat. Sănătatea este vulnera­bilă, dozați-vă eforturile și odihniţi-vă mai mult.

Capricorn

Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite. Aveţi ocazia să constatați cine vă este loial și cine urmărește interese personale meschine. A doua parte a săptă­mânii aduce stări de spirit fluctuante și accentuarea unor probleme de sănătate. Odihniţi-vă, luaţi în serios semnalele organismului.

Vărsător

Foarte important este segmentul profesional și ima­ginea dvs. în ochii altora. Se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru. A doua parte a săptămâ­nii vă aduce în preajmă prieteni. Distracții, planuri de vacanță, discuții importante pe marginea unor proiec­te profesionale.

Peşti

Gândurile vă sunt luminate de idei deosebite. Spiritu­alitatea capătă noi valențe pentru dvs.. Sunt zile bune pentru a vă redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a vă trasa planuri noi. Vor fi favorizate călători­ile și studiile pe termen lung.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand