30 mai 2024
Chisinau
Varia

Peștii cu idei inovative, gemenii plini de emoții, iar leii fac ordine în relațiile personale. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Peștii cu idei inovative, gemenii plini de emoții, iar leii fac ordine în relațiile personale. Horoscopul săptămânii
Peștii cu idei inovative, gemenii plini de emoții, iar leii fac ordine în relațiile personale. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

Berbec

Norocul vă va însoți în mai multe lucruri. Unii au șansa să-și schimbe locul de muncă sau să-și în­tâlnească dragostea. Veţi resimţi un aflux de pu­teri și veți reuși să faceți toate treburile de care vă veți apuca. Singurul lucru de la care trebuie să vă abțineți ține de implicarea în proiecte noi.

Taur

Străduiți-vă să nu irosiți în zadar timpul prețios, or săptămâna aceasta el va fi la fel de scump ca aurul. Toate planurile se pot realiza dacă vă veți face lucrul calm și cu precizie. Daca vei fi tacticos și fermecător, veți putea reuși să îndepliniți lejer sarcinile stabilite.

Gemeni

Săptămână promite să fie una plină de emoții și evenimente. Veți fi capabil să atingeți obiectivul propus și să obțineți profitul scontat. Norocul vă va zâmbi în cel mai neașteptat moment. Fiți mai bun cu cei apropiați, arătați-le prin fapte cât de mult îi apreciați și îi iubiți.

Rac

Săptămâna vă promite multe evenimente plă­cute. Sunt posibile schimbări radicale la serviciu. Miercuri, ar fi cazul să vă recunoașteți gafele, or încăpățânarea vă va pune într-o situație mult mai penibilă. Ziua de joi promite să fie una favorabilă pentru activitățile ce țin de afaceri.

Leu

N-ar strica să vă aduceți în ordine actele, gândurile și relațiile personale. Și vă este indicat să păstrați echilibrul emoțional și să nu vă ieșiți din pepeni pentru nimicuri. Marți, se vor încununa de succes călătoriile și deplasările în interes de afaceri. Joi este momentul potrivit pentru niște discuții since­re, pe șleau.

Fecioară

Ziua de luni vă va surprinde prin schimbări impre­vizibile care vor developa cele mai bune calități ale dvs. Marți, va trebui să soluționați problemele acu­mulate. Înaintați pas cu pas spre obiectivul propus și atunci el va deveni realizabil. Sâmbătă, nu ar me­rita să faceți chiar toate treburile casnice.

Balanță

În această săptămână, dorința de a scăpa de po­vara responsabilității și de probleme ar putea să vă coste prea scump. Cerințele financiare ale dvs. nu coincid cu posibilitățile. Străduiți-vă să nu vă implicați în aventuri care par să fie tentante la pri­ma vedere. Și să nu vă lăsați ademenit de câștiguri ușoare.

Scorpion

Săptămâna va fi una potrivită pentru a atinge echi­librul intern și pentru a vă mișca înainte. Nu ezitați să vă puneți în valoare talentele. Acordați mai mul­tă atenție persoanelor apropiate, or aveți toate șansele de a ajunge la niște relații perfecte. Ideile dvs. vor fi solicitate în domeniul profesional.

Săgetător

Ați putea aluneca în vârtejul problemelor de afa­ceri și personale. Vă este indicat să depășiți ne­încrederea în forțele proprii. Veți face cunoștință cu o persoană interesantă și acest lucru ar putea contribui la succesul profesional. Ziua de sâmbătă poate fi marcată de o comunicare activă cu amicii.

Capricorn

Săptămâna va fi orientată spre îmbunătățirea nive­lului profesional și descoperirea potențialului crea­tiv. Vineri, ar putea apărea circumstanțe care să vă schimbe planurile. Duminică, rudele vă vor aminti de existența lor, deci, străduiți-vă să le oferiți spri­jinul necesar.

Vărsător

Acum nu e cazul să țineți cont strict de propriile dorințe, or banii cheltuiți în mod nechibzuit nu vă vor aduce nici satisfacție, nici beneficii. Deocamda­tă, fiți mai rezervat la capitolul cheltuieli și lucrați mai mult. Sunteți copleșit de planuri și idei noi, dar transpunerea lor în viață va fi destul de dificilă.

Pești

Grație stării de spirit creative, veți putea să vă surprindeți prietenii și colegii cu idei inovative. În această săptămână, e mai important ca niciodată să fiți dvs. înșivă. Indiferent de părerea celor din jur, trebuie să vă apărați punctul de vedere. Nu vă adaptați la așteptările altora.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand