25 iunie 2024
Chisinau
Oficial

Mesaj de felicitare de Ziua cunoștințelor

Loading
Oficial Mesaj de felicitare de Ziua cunoștințelor
Mesaj de felicitare de Ziua cunoștințelor
Vocea poporului

Stimați dascăli, de Ziua cunoștințelor „Primul clopoțel”, consemnată pe 1 septembrie, în numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldo­va și al meu personal, vă aduc sincere felicitări și urări de sănătate.

Sindicatele, ca apărători ai drepturilor și intereselor dvs., precum și toți oamenii de bună credință, conștientizează că fără aportul fiecăruia dintre dvs., fără munca asiduă de zi cu zi, soci­etatea noastră nu poate avansa pe calea progresu­lui, pentru a avea un trai decent și o siguranță în ziua de mâine. În context, este semnificativ faptul că noi am declarat educația drept o prioritate a CNSM pentru acest an.

La acest început de an școlar, care va întoarce încă o filă în biografia dvs. de muncă, dar și va aduce noi speranțe învățăceilor, discipolilor pe care îi pregătiți cu dăruire de sine, vă dorim multă pu­tere de lucru, inspirație, răbdare și tenacitate. Să aveți parte de respectul și dragostea celor din jur, să aveți liniște sufleteas­că, bunăstare în familie, să vă bucurați de viață!

 

Cu respect,

Igor ZUBCU,

președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand