22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din industrie

Loading
Varia Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din industrie
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din industrie
zdg.md

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Uşoară din Republica Moldova vine cu cele mai sincere felicitări în adresa tuturor angajaților în­treprinderilor din dome­niul Industriei Ușoare cu ocazia Zilei lucrătorului din industrie.

Stimaţi colegi, suntem siguri că succesele remarcabile sunt obţinute graţie profesionalismului, spiritului de echipă şi capacităţii Dvs. de a percepe şi soluţiona cele mai multi­ple probleme. Implementarea noilor tehnologii în domeniu, precum şi participarea activă la realizarea și promovarea produselor autohtone sunt rezultatul eforturilor de care daţi dovadă în activitatea Dvs.

Acest moment de bilanţ ne oferă oportunitatea să apreci­em eforturile depuse de către toţi angajații, de administrație și de comitetul sindical al întreprinderilor pentru realizarea unei misiuni deosebit de importante.

Felicităm toți salariații cu ocazia acestei sărbători, expri-mându-ne ferma convingere că şi în continuare toate între­prinderile din industria ușoară vor învinge toate greutăţile, vor păstra frumoasele tradiţii de muncă, păşind cu încredere în viitor.

Vă dorim multă sănătate, fericire, creativitate, noi iniţia­tive şi performanţe profesionale. Fie ca planurile propuse să se materializeze şi împreună să atingeţi noi culmi ale suc­cesului.

 

Cu deosebit respect,

Nadejda RUSNAC, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Ușoară  

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand