25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Mai frumoasă decât viața doar femeia poate fi

Loading
Varia Mai frumoasă decât viața doar femeia poate fi
Mai frumoasă decât viața doar femeia poate fi
theguardian.com

Mesaj de felicitare dedicat Zilei Internaționale a Femeii

Stimate doamne și domnișoare,

Cu prilejul Zilei internaționale a femeii – 8 martie, în numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, am onoarea să vă transmit sincere felicitări pline de urări de bine, succese și prosperitate.

Vă aduc sincere mulțumiri pentru aportul dumneavoastră esențial în dezvoltarea social-economică a țării, muncind în toate dome­niile: agricultură, construcții, transport, instituții de învățământ, alte sectoare și instituții importante ale statului. Dumneavoastră cu mândrie serviți țara și aduceți o contribuție enormă în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

CNSM, fiind în cooperare strânsă cu instituțiile respective ale statului, cunoaște în profunzime dificultățile cu care se confrun­tă femeile la locul de muncă și mereu pledează pentru condiții adecvate de lucru. Vom depune și în continuare efort pentru apă­rarea intereselor femeii, asigurându-i respectarea drepturilor și a șanselor egale.

Totodată, gândurile noastre se îndreaptă către doamnele care, în prezent, cu multă dăruire și devotament, luptă pentru respecta­rea drepturilor fundamentale ale omului, dar și către cele care în trecut au activat în sindicate.

Vă asigurăm, stimate doamne și domnișoare, că Sindicatele vor întreprinde și pe viitor măsuri concrete pentru îmbunătățirea protecției social-economice, susținerea și protejarea femeii la locul de muncă și în societate, în ansamblu.

Cu ocazia frumoasei sărbători de primăvară – 8 martie, vă urez multă sănătate, succese, bunăstare în familii, bucurii de la cei dragi și spiritul sărbătorii mereu să vă însoțească în viață.

 

Cu deosebit respect,                      

Igor ZUBCU, președintele CNSM 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand