25 iulie 2024
Chisinau
Social

Locuri de muncă peste hotarele RM, unde te poți angaja

Loading
Social Locuri de muncă peste hotarele RM, unde te poți angaja
Locuri de muncă peste hotarele RM, unde te poți angaja
munca-peste-hotare

Foto: renasterea.ro

 

Lipsa experienței poate fi o barieră greu de trecut, mai ales pentru tinerii care abia intră pe piața muncii și că­rora angajatorii le cer ani mulți de muncă. Sunt însă și companii care nu solici­tă experiență, informează site-ul bani.md. Wall-street.ro prezintă o serie de joburi disponibile în străinătate pentru cei care își caută un loc de muncă.

 

Vânzătoare la magazinul de suveniruri

Jobul este disponibil în Grecia, pe insula Santorini. Salariul este de 700 de euro, la care se adaugă bonusuri la final de sezon. Compa­nia asigura cazare. Printre cerințe sunt cunoașterea limbii engleze cel puțin nivel mediu și cunoașterea unei alte limbi.

 

Cameriste

Se caută cameriste pentru jo­buri în Anglia, Germania, Olanda, Cipru, Grecia, Spania sau pe vase de croazieră. Salariile variază între 600 și 2.000 de euro, pe lângă care se mai asigură cazare, masă, trans­port și asigurare.

 

Muncitor ambalare legume, fructe

Angajatori din Olanda caută candidați pentru activități de am­balare fructe, legume, produse de panificație, cosmetice, răcoritoare, recepționarea mărfii conform co­menzii, etichetarea produselor și pregătirea lor pentru livrare.

Salariul variază între 1.150 și 1.350 de euro brut, la care se adau­gă cazare, transport și asigurare.

 

Muncitor necalificat în fabric

Aceștia sunt solicitați în fabrici din Germania. Trebuie să fie vor­bitori de limbă germană la nivel conversațional. Salariul începe de la 1.100 de euro net pe lună și se asigură cazare și asigurare. Poziții similare sunt disponibile în Olan­da, Anglia, Irlanda, Cipru, Scoția.

 

Îngrijitor de vârstnici

Angajatori din Marea Brita­nie caută români (moldoveni cu cetățenie română) care să ofere servicii de asistență la domiciliu și îngrijire la domiciliu a persoane­lor în vârstă. Salariul variază între 1.500 și 2.400 de euro. Asemenea poziții sunt disponibile și în Ger­mania și Elveția.

 

Ajutor de bucătar

Aceștia sunt la mare căutare în Marea Britanie, iar între res-ponsabilități se numără asistarea bucătarilor la prepararea felurilor de mâncare din meniu. Salariul de 1.550 de euro pe lună, plus cazare, masă, transport și asigurare.

 

Ospătari

Cei care vor sa se angajeze pe poziția de ospătari trebuie să știe că sunt locuri de muncă disponi­bile în Franța, plătite cu 1.200 de euro pe lună, plus cazare și masă.

Nu se cere experiență în dome­niu, însă angajatorii solicită diplo­mă de ospătar și cunoștințe de lim­ba franceză. Astfel de joburi sunt disponibile și în Germania, Anglia, Cipru și pe vase de croazieră.

 

Guvernantă

Se caută bone pentru copii în Marea Britanie, poziție plătită cu 700-900 de euro pe lună. Cazarea și mâncarea sunt asigurate.

Nu se cere limba engleză, ex-periență sau permis de conduce­re, ultimul poate constitui însă un avantaj. În cazul în care se lucrea­ză peste program sau suplimentar, bona va fi plătită corespunzător.

Între atribuții intră și între-ținerea curățeniei în camerele copi­ilor și la locul de joacă, menținerea curățeniei în casa în care lucrează și locuiește și pregătirea meselor când copiii trebuie să mănânce.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand