16 iunie 2024
Chisinau
Varia

Leii cumpătați, săgetătorii agitați iar fecioarele neinfricate. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Leii cumpătați, săgetătorii agitați iar fecioarele neinfricate. Horoscopul săptămânii
Leii cumpătați, săgetătorii agitați iar fecioarele neinfricate. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Fiți pregătit de o săptămână consistentă și tensionată. Succesul va fi asigurat de un aliaj dintre simțul practic și ambiția rezonabilă. Trebuie să vă concentrați pe ceea ce este esențial și să nu pierdeți timpul cu lucruri insig­nifiante. Evitați să faceți cheltuieli în plus.

Taur

Nu vă suprasolicitați muncind peste program. Încercați să vă dirijați starea emoțională ca aceasta să nu devină destructivă pentru cei din jur. E tocmai timpul pentru a face anumite totaluri și de a soluționa niște probleme mai vechi.

Gemeni

Va fi o săptămână reușită în toate domeniile. Nu veți mai fi rezervat față de sine și de succesele dvs., nu veți mai avea dubii că cineva vă iubește. Veți genera idei creative, care vă vor aduce succes. Dedicați ziua de du­minică elaborării unor planuri pentru viitorul apropiat.

Rac

Aveți mai multă grijă când lansați idei ieșite din tipare. Joi va fi una dintre cele mai reușite zile ale săptămânii. Încercați să nu le căutați nod în papură celor din jur. Abandonați regulile inutile și faceți loc pentru un pic de haos pozitiv în viața.

Leu

La locul de muncă sunt posibile schimbări favorabi­le. Fiți cumpătat când luați decizii, nu vă grăbiți să vă agățați de ceea ce este mai accesibil. Acest lucru se referă la cumpărături, decizii ce țin de afaceri, dar și la relațiile cu oamenii. Ocupați-vă de propria persoană.

Fecioară

Este o săptămână excelentă pentru munca intelectuală, deplasări în interes de serviciu și călătorii. Nu vă fie frică să începeți lucruri noi, totuși cântăriți-vă puterile ca să nu vă pomeniți joi într-o stare de epuizare. În zilele de odihnă evitați agitația exagerată.

Balanță

Este necesar să vă ridicați nivelul profesional. Fiți pre­gătit pentru schimbările de la locul de muncă. Chiar dacă sunteți o persoană generoasă și cu sentimentul de datorie totuși încercați să păstrați banii câștigați.

Scorpion

Relațiile dvs. cu Providența vor începe să se amelioreze vizibil. Marți e mai bine să vă ocupați de treburile co­tidiene, iar joi evitați să luați decizii pripite. Profitați de această săptămână pentru a începe niște treburi mai complexe.

Săgetător

În săptămâna aceasta toate schimbările vor fi spre bine. Doar aveți grijă să nu vă agitați, acționați consecutiv în orice tip de activitate pentru a evita confuziile. Sâmbătă e bine totuși să optați pentru modul activ de odihnă.

Capricorn

A început o perioadă marcată de muncă. Nu uitați să încheiați și treburile mai vechi care s-au acumulat. Vi­neri nu lăsați pentru altă dată ceea ce ați preconizat pentru această zi. Spre sfârșitul săptămânii ați putea avea parte de oferte avantajoase.

Vărsător

Va trebui să modificați planurile pe care le-ați gândit mult timp și care, în sfârșit, s-au realizat. Nu încercați să soluționați dintr-o lovitură problemele proprii și cele ale altor persoane, or veți ajunge să fiți sleit de puteri spre sfârșitul săptămânii.

Pești

E cazul să reflectați mai întâi înainte de a întreprinde ceva în această săptămână. Nu vă apucați de mai multe treburi o dată. Miercuri sunt posibile niște schimbări pozitive la locul de muncă. Ziua de sâmbătă e indicat s-o dedicați odihnei pasive.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand