22 iunie 2024
Chisinau
Social

Instruirea liderilor sindicali recent aleși, o prioritate a Federației „Sindindcomservice”

Loading
Social Instruirea liderilor sindicali recent aleși, o prioritate a Federației „Sindindcomservice”
Instruirea liderilor sindicali recent aleși, o prioritate a Federației „Sindindcomservice”
facebook.com

Federația Sindicatelor Lucrăto­rilor din Sfera Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri „Sindindcomservice” din Moldova a organizat recent, în incinta Institutului Muncii, seminarul de instruire cu tema „Manage­mentul sindical”.

Potrivit organizatorilor, instrui­rea liderilor sindicali recent aleși ai organizațiilor sindicale primare re­prezintă o prioritate în vederea unei bune activități de apărare a mem­brilor de sindicat în cadrul unități-lor economice. Sindicaliștii au abor­dat următoarele subiecte: „Organizația sindicală primară – prin­cipii de organizare și funcționare statutară. Managementul finan­ciar al unui sindicat”, „Motivația apartenenței la sindicat. Rolul și importanța echipei sindicale”.

Cei prezenți la seminar au avut posibilitatea să discute cu Ana Se­lina, președinta Federației „Sindindcomservice” din Moldova, cele mai actuale subiecte care vizează activitatea Centrului Sindical Național–Ramural, realizările din ulti­mul timp și obiectivele trasate pen­tru următoarea perioadă.

La rândul său, Ecaterina Mana­stîrschi, vicepreședintă a Federației „Sindindcomservice”, a subliniat că prin organizarea acestui seminar se urmărește îmbunătățirea cunoștințelor participanților privind desfășurarea eficientă a activității sindicale în cadrul organizației primare, instruirea liderilor sindicali și perfecționarea mecanis­melor de motivare a apartenenței la sindicat.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand