13 iulie 2024
Chisinau
Social

Institutul Muncii va avea o sală multifuncţională performantă

Loading
Social Institutul Muncii va avea o sală multifuncţională performantă
Institutul Muncii va avea o sală multifuncţională performantă
instirurul-muncii

Foto: virtualtur.md

 

Institutul Muncii din capita­lă va dispune, până în luna august a acestui an, de o sală multifuncţională, înzestrată cu un complex de dotări mo­derne, în care va putea fi desfăşurată o gamă largă de activităţi.

 

Un proiect de modernizare a ve­chii săli de la parterul clădirii in­stitutului a fost aprobat, marţi, de către membrii Comitetului Confe­deral al CNSM.

După renovare, sala se va mări şi va avea capacitatea de aproxi­mativ 200 de locuri, care este şi cea mai des solicitată, a precizat Sergiu Stanciu, directorul general al Institutului Muncii. Totodată, aici vor exista iluminare modernă şi sisteme performante de aerisire, ventilare, încălzire.

De asemenea, vor fi instalate dispozitive de ultimă oră pentru sonorizare, precum şi conexiune la reţelele de electricitate şi informa­ţionale.

Mobilierul va putea fi grupat în diferite moduri, în funcţie de acti­vitate. La fel, se vor putea organiza diferite evenimente afară, în spate­le acestei săli.

Scena, încă de pe timpurile URSS, va fi demontată, iar funcţia ei va fi preluată de vestiarul actual al acesteia, care va mai avea şi alte destinaţii.

Proiectul a fost salutat de mem­brii Comitetului Confederal, care au făcut unele sugestii și au pus mai multe întrebări, pentru a se asigura din răspunsurile primite că toate aşteptările lor vor fi luate în calcul.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand