30 mai 2024
Chisinau
Social

HOTĂRÂRE Nr. 3 din 10 martie 2020, cu privire la situația epidemiologică a infecției COVID-19

Loading
Social HOTĂRÂRE Nr. 3 din 10 martie 2020, cu privire la situația epidemiologică a infecției COVID-19
HOTĂRÂRE Nr. 3 din 10 martie 2020, cu privire la situația epidemiologică a infecției COVID-19
Vocea poporului

În scopul asigurării securității și sănătății membrilor de sindicat și a măsurilor de prevenire și răspuns, Comitetul Confederal al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova HOTĂRĂȘTE:

  1. Se ia act de Hotărârea nr. 6/2020 din 10 martie 2020 a Comisiei naționale ex­traordinare de sănătate publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.
  2. Se sistează organizarea și desfășurarea activităților CNSM, care implică manifesta-ții, întruniri în masă a membrilor de sindi­cat și activități educaționale cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, precum și a activităților care presupun de­plasarea persoanelor din diferite localități ale țării și de peste hotarele ei.
  3. Se sistează delegarea reprezentanților CNSM la diverse activități preconizate pes­te hotarele țării, în special în zonele afecta­te de răspândirea infecției COVID-19.
  4. Se aduce la cunoștință centrelor sin­dicale național–ramurale prezenta Hotă­râre și Hotărârea nr. 6/2020 din 10 martie 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.
  5. Se recomandă centrelor sindicale național–ramurale emiterea propriilor ho­tărâri în vederea preîntâmpinării și diminuării riscurilor de răspândire a infecției COVID-19, inclusiv în privința delegării reprezentanților acestora la diverse activități preconizate peste hotarele țării.
  6. Departamentul organizare, educație si informare (Lilia Franț) va aduce la cunoștință prezenta Hotărâre structurilor sindicale confederale și subdiviziunilor CNSM.
  7. Departamentul mass-media și relații internaționale (Tatiana Marian) și ziarul „Vocea poporului” (Angela Chicu) vor me­diatiza prezenta Hotărâre și vor informa periodic despre situația epidemiologică a infecției COVID-19 din țară.
  8. Se stabilește acțiunea prezentei Hotă­râri până la 10 mai 2020, cu posibilitatea de modificare în funcție de evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19.
  9. Controlul asupra executării prezen­tei Hotărâri se pune în sarcina dlui Oleg Budza, președinte al CNSM.

Oleg BUDZA, președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand