21 iulie 2024
Chisinau
Social

Gero Stuller a fost distins cu medalia „Meritul Civic”

Loading
Social Gero Stuller a fost distins cu medalia „Meritul Civic”
Gero Stuller a fost distins cu medalia „Meritul Civic”
ordinul-republicii

Foto: sindicate.md

 

La 27 aprilie 2016, președintele Nicolae Timofti l-a decorat pe Gero Stuller, atașat al Ministerului Federal pentru Muncă, Afaceri Sociale și Protecția Consu­matorului la Ambasada Aus­triei în Republica Moldova, cu medalia „Meritul Civic”.

 

Această distincție i-a fost confe­rită pentru contribuția sa la dezvol­tarea conceptului de antreprenori­at social în Moldova, la reabilitarea și reintegrarea profesională a per­soanelor cu dizabilități. Cu această ocazie, Oleg Budza, președintele CNSM, l-a felicitat călduros pe Gero Stuller, urându-i succes în activitatea nobilă, exprimându-și, totodată, speranța privind conti­nuarea și realizarea unor noi pro­iecte comune.

Totodată, CNSM apreciază buna colaborare a sindicatelor din Repu­blica Moldova cu Ambasada Aus­triei la Chișinău și cu Confederația Sindicatelor din Austria, unul din­tre cele mai reușite proiecte reali­zate cu succes în țara noastră fiind „Școala Sindicală din Moldova” și „Școala Sindicală a Proiectelor din Moldova”.

Alte proiecte importante imple­mentate cu susținerea austriecilor la Chișinău sunt cele realizate cu concursul organelor de stat sau al diferitelor fundaţii de caritate din Austria, cum ar fi proiectele Con­cordia, Caritas, Misiunea Diaco­nia, prin care s-a acordat sprijin persoanelor social vulnerabile, fa­miliilor numeroase, orfanilor, bol­navilor, bătrânilor, persoanelor cu nevoi speciale.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand