20 mai 2024
Chisinau
Varia

Gemenii activi, taurii harnici iar fecioarele dau dovadă de curaj. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii activi, taurii harnici iar fecioarele dau dovadă de curaj. Horoscopul săptămânii
Gemenii activi, taurii harnici iar fecioarele dau dovadă de curaj. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Acum poți încheia niște treburi începute mai demult și lua decizii importante ce țin de viitor. Astrele îți suge­rează să dedici prima parte a săptămânii activităților de familie. Orice gen de comunicare va fi de succes. Petrece-ți zilele de odihnă în compania prietenilor.

Taur

Potențialul tău de viață sporește, iar acest lucru va avea un impact benefic asupra relațiilor. Hărnicia, disciplina, evitarea conflictelor ar fi principii bune de care să te ghidezi. Lasă treburile cele mai importante pentru a doua parte a săptămânii.

Gemeni

Este o săptămână destul de eficientă. Vei fi mobil și ac­tiv. Nu-i asculta pe cei care încearcă să te convingă să-ți abandonezi planurile. Acum în viața ta ar putea reveni niște prieteni mai vechi. A doua parte a săptămânii va fi marcată de optimism.

Rac

Săptămâna îți va furniza impresii de neuitat. Totuși, nu este cazul să te lași copleșit de euforie, or ai o sumede­nie de lucruri de făcut. Este o perioadă benefică pentru a te ocupa de anumite treburi ce țin de menaj. Nu te grăbi să tragi concluzii cu bătaie lungă.

Leu

Activismul și gândirea pozitivă vor avea un impact be­nefic asupra capacității tale de lucru. Perioada este una ideală pentru a comunica în sânul familiei, este o etapă bună pentru studii și comunicare cu prietenii. Încearcă să petreci mai mult timp în afara casei.

Fecioară

În această săptămână vei reuși să dai dovadă de curaj și fermitate, totuși, nu este cazul să riști. Este necesar să acorzi o atenție sporită căminului, să le asiguri tutu­ror confortul. A doua parte a săptămânii este benefică pentru a soluționa chestiuni materiale.

Balanță

Va trebui să faci un pas important, iar pentru a evita niște rezultate imprevizibile, este cazul să decizi din timp ce comportament vei avea. Emotivitatea sporită te va ajuta să înțelegi mai bine sentimentele și frămân­tările tale. Astrele îți recomandă să faci o raită prin ma­gazine.

Scorpion

În această săptămână ocupă-te de activitatea profesio­nală. Pune accentul de bază pe hărnicie și pe autodisci­plină. Ai grijă, or persoanele pe care le-ai cunoscut de curând, cel mai probabil, nu-ți vor asigura perspective­le la care te aștepți. Ieși la o plimbare cu familia.

Săgetător

Ai nevoie să te concentrezi în totalitate pe muncă și fa­milie. Perioada este potrivită pentru planificare și studii. În prima parte a săptămânii fii mai selectiv în relațiile cu cei din jur, iar în cea de a doua se vor activiza contactele de afaceri și cele amicale.

Capricorn

Trasează-ți niște sarcini pe măsură, fii activ și atunci toate îți vor reuși neapărat. Acum ai putea să-ți demon­strezi cu multă îndrăzneală talentele, iar cei din jur le vor aprecia neapărat. A doua parte a săptămânii este benefică pentru a soluționa chestiunile materiale.

Vărsător

Valorile ce țin de familie vor deveni pentru tine priori­tatea principală. Planifică treburile cele mai importante pentru a doua parte a săptămânii. La sfârșitul săptă­mânii, capacitățile tale intelectuale vor spori, la fel și necesitatea de a acumula cunoștințe noi.

Pești

Dacă ai tot amânat ceva din cauza că erai indecis, acum e tocmai momentul să te apuci de aceasta. Ai curajul să propui idei noi. Este o perioadă benefică pentru a mun­ci în echipă cu adepții tăi. Nu fi risipitor, economisește și evită să faci datorii.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand