22 mai 2024
Chisinau
Varia

Fecioarele avansează în carieră, racii se reînnoiesc spiritual iar scorpionii gata de de­cizii importante. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Fecioarele avansează în carieră, racii se reînnoiesc spiritual iar scorpionii gata de de­cizii importante. Horoscopul săptămânii
Fecioarele avansează în carieră, racii se reînnoiesc spiritual iar scorpionii gata de de­cizii importante. Horoscopul săptămânii
islam.ru

Berbec

Se încheie perioada de dificultăți, iar deja mai aproape de ziua de miercuri relațiile dvs. cu soarta s-ar putea îmbunătăți. Este o perioadă favorabilă pentru soluționarea chestiunilor financiare. Mier­curi e mai bine să optați pentru solitudine. Sâmbă­tă ați putea simți o ameliorare a dispoziției.

Taur

Senzația de incertitudine și îngrijorare vă va împie­dica să vă concentrați pe muncă. Trebuie să credeți că aveți mai multe forțe și cunoștințe decât vă pare. În plus, intuiția dvs. va deveni mai bună de­cât oricând. La sfârșitul săptămânii optimismul dvs. va fi de ajutor pentru mai multe persoane.

Gemeni

Începutul săptămânii este o perioadă reușită pen­tru a vă realiza planurile și intențiile. Ar fi de dorit ca emoțiile să nu constituie un impediment pentru activitățile dvs. Joi vor fi favorabile deplasările în interes de serviciu. Veți avea parte de bucurii la ca­pitolul viața personală.

Rac

Acum hazardul este de parte dvs. Sunteți pregătit pentru schimbări și reînnoire spirituală. La sfârșitul săptămânii veți avea spor în toate, veți putea reuși să faceți la timp mai mult lucruri. Vineri seara încercați să vă odihniți, or zilele de odihnă vor fi încărcate cu evenimente.

Leu

În această săptămână vă veți întâlni cu persoane interesante și veți afla multe lucruri utile. Impli­cându-vă și ajutându-i pe alții să-și soluționeze problemele totuși nu uitați și de interesele pro­prii. Sâmbătă ați putea avea parte de o întâlnire interesantă. În viața dvs. și-ar putea face apariția o persoană nouă.

Fecioară

Ziua de marți va fi deosebit de propice pentru tranzacții și avansarea în carieră. Miercuri verificați meticulos toate informațiile care ajung la dvs., or este mare probabilitatea greșelilor. Încercați să vă evaluați obiectiv forțele, nu vă asumați un volum prea mare de lucru.

Balanță

Săptămâna se va dovedi reușită pentru cei obișnuiți să muncească organizat coordonându-și acțiunile cu colegii. Apropo, grație acestei modalități vă va rămâne mult timp pentru viața personală. Pen­tru că veți simți un aflux de forțe, veți reuși să vă descurcați cu cele mai dificile misiuni.

Scorpion

Începe o săptămână în care va trebui să luați de­cizii prompte și importante. Vă așteaptă proiecte interesante, deplasări în interes de serviciu care vor avea impact asupra carierei dvs. Copiii vă vor bucura cu realizările și performanțele lor. Persoana iubită va da dovadă de grijă și atenție.

Săgetător

Împreună cu prietenii și membrii familiei puteți face cu încredere planuri de viitor. Multe dintre cele trasate se vor realiza. Miercuri nu vă grăbiți să începeți niște treburi și acțiuni importante, această zi e mai bine s-o dedicați remedierii unor greșeli. Vineri sub nici o formă să nu renunțați la intențiile dvs.

Capricorn

Pe parcursul acestei săptămâni ar fi indicat să vă ocupați de extinderea cercului de persoane cu care comunicați. Marți ați putea să vă manifestați în mai multe domenii, pe când miercuri, invers, este mai bine să vă concentrați pe un anumit lucru. Evitați să stați acasă, ieșiți în lume și comunicați.

Vărsător

La birou sunt posibile niște schimbări pozitive, veți avea șansa să avansați în carieră. Ziua de luni este favorabilă pentru creație. Joi încercați să încheiați treburile și proiectele mai vechi. Sâmbătă ar fi in­dicat să soluționați pe cale amiabile divergențele cu cei din jur.

Pești

Veți avea șansa să începeți în sfârșit să realizați o idee pe care o coaceți mai demult. Vineri veți face cunoștință cu o persoană interesantă, deci, încercați să vă puneți în valoare cele mai bune calități. Ziua de duminică ar putea fi umbrită de niște neplăceri minore.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand