19 iulie 2024
Chisinau
Sport

Cupa serviciilor de gospodărie comunală la fotbal

Loading
Sport Cupa serviciilor de gospodărie comunală la fotbal
Cupa serviciilor de gospodărie comunală la fotbal
facebook.com

Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri „Sindindcomservice” a organizat, pe 27 mai, evenimentul sportiv cu genericul „Cupa serviciilor de gospodărie comunală la fotbal”. Obiectivul activității a fost de a contribui la cultivarea unui mod de viață sănătos în rândul salariaților, membrilor de sindicat.

La ceremonia de deschidere a evenimentului au participat și au rostit un cuvânt de salut Igor Zubcu, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, și Lilia Franț, vicepreședintă a CNSM, care au subliniat importanța promovării unui mod de viață sănătos în colectivele de muncă, astfel încât aceasta să devină o  activitate practicată cu regularitate, de-a lungul întregii vieți.

La întrecerile sportive au participat următoarele echipe: SA „Apă–Canal Chișinău”; Regia Transport Electric Chișinău; Regia Autosalubritate; Parcul Urban de Autobuze; Direcția Generală Locativ–Comunală și Amenajare; Direcția Generală Mobilitate Urbană; SA „Apă Canal–Orhei”.

În urma meciurilor disputate, clasamentul competițiilor este următorul:

  • Locul I: Parcul Urban de Autobuze;
  • locul II: Regia Autosalubritate;
  • locul III: Regia Transport Electric.

La final, conducerea Federației „Sindindcomservice” a apreciat prestația echipelor și și-a exprimat recunoștința pentru toți cei care s-au implicat în organizarea acestui eveniment și au contribuit la buna desfășurare a acestuia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand