13 aprilie 2024
Chisinau
Social

Comisia de Tineret a CNSM are doi vicepreşedinţi

Loading
Social Comisia de Tineret a CNSM are doi vicepreşedinţi
Comisia de Tineret a CNSM are doi vicepreşedinţi
Vocea poporului

Comisia de Tineret are doi vicepre­şedinţi – Ana Cazacu şi Nicon Bere­goi. Aceştia au fost aleşi în cadrul ultimei şedinţe a comisiei, care a avut loc recent la Chişinău. Ana Ca­zacu este şi preşedintă a Comisiei de Tineret a Federaţiei Sindicatelor Lucrătorilor din Ramurile Silvice şi Protecţia Mediului Înconjurător, iar Nicon Beregoi exercită şi funcţia de preşedinte al Comitetului de Tineret din cadrul Federaţiei Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Uşoară.

În cadrul şedinţei, au fost aleşi şi res­ponsabili pe patru domenii de activitate: organizare, informare şi instruire, asigura­rea protecţiei sociale şi juridice, cultură şi sport.

Prezent la şedinţa Comisiei de Tineret, Oleg Budza, preşedintele CNSM, a spus că se pronunţă pentru promovarea tinerilor sindicalişti la funcţii de conducere. „Preşe­dintele Comisiei de Tineret şi preşedintele Comisiei de Femei din cadrul CNSM au de­venit membri, cu drept de vot, ai organelor de conducere ale confederaţiei. Astfel, am preluat experienţa colegilor noştri din Ro­mânia. Totodată, patru tineri sindicalişti au devenit şefi de departamente din CNSM”.

Oleg Budza a opinat că şi liderii sindica­telor ramurale trebuie să promoveze tineri la funcţii de conducere.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand