25 iulie 2024
Chisinau
Auto

Cinci metode să asculți muzică în mașină

Loading
Auto Cinci metode să asculți muzică în mașină
Cinci metode să asculți muzică în mașină
muzica-in-masina

Foto: fixme.bg

 

Șoferii care ascultă mu­zica în mașina se îm­part în două categorii: cei care ascultă muzica de la radio și cei care ascultă în mașină pro­priul lor playlist.

 

Dacă ești printre șoferii din a doua categorie, în­seamnă că articolul de astăzi este pentru tine, deoarece vei descoperi 5 metode simple și eficiente de a asculta me­lodiile tale preferate atunci când mergi cu mașina.

Avantajul de a asculta ce, când și cât dorești bineîn-țeles că nu este gratis, așa că alături de fiecare device prezentat, vom adăuga și prețul mediu al fiecăruia, la data la care a fost scris acest articol. Acestea fiind spuse, să trecem la treabă!

 

Jack 3.5 mm male to male

 

Multe playere auto au un loc unde poți introduce un jack de 3.5mm, exact ca cel de la căști. Pentru a asculta propria muzica în mașină, caută un cablu 3.5mm male to male, introdu unul din ca­pete în player, iar celălalt în telefon, iPod, tabletă și așa mai departe. Dacă te-ai ho­tărât să îți cumperi un astfel de cablu caută unul cât mai scurt pentru a nu te incomo­da în timpul condusului.

 

Bluetooth

 

Această variantă nu cos­tă absolut nimic, în schimb poate fi pusă în aplicare doar dacă telefonul și mașina ta sunt dotate cu bluetoo­th. Bluetooth este un set de specificații pentru o rețea personală, fără fir, bazată pe unde radio. Pe scurt, sinc-ronizezi propriul telefon mobil cu player-ul mașinii și vei auzi în boxe muzica pre­ferată fără să implice vreun fir.

 

Stick USB

 

Din nou, această meto­dă merge doar dacă aveți în mașină un loc special pen­tru a introduce stick-ul USB și a asculta propria muzi­ca. Dacă mașina ta nu este dotată cu această opțiune, folosește un modulator / transmițător FM. Mai multe detalii despre acest device vei găsi mai jos.

 

Modulator / Transmițător FM

 

Simplu de folosit, ieftin, ușor de găsit și foarte comod, cam astea sunt prin­cipalele atuuri ale unui mo­dulator. Device-ul are un mecanism destul de simplu.  Îi conectezi  un stick, apoi îl introduci în spațiul de la bricheta, setezi o anumi­tă frecvență FM, să zicem 90.00, iar aparatul începe să emită pe frecvența aia muzi­ca de pe stick.

 

CD Player

 

Am lăsat CD Player-ul la final deoarece cumpărarea de CD-uri și sortarea lor nu este nici pe departe la fel de comod ca atunci când ai toa­te melodiile la degetul mic, pe smartphone sau pe o ta­bletă. În ciuda acestui lucru, putem ascult muzica dorită și la un CD Player.

 

USB Auto

 

Dacă ai decis să folosești telefonul pentru a asculta muzica preferată în masi­na sau dacă folosești foarte mult GPS-ul de pe mobil, cumpără-ți un USB Auto pentru a-ți încărca telefonul în timp ce te deplasezi. Spu­nem asta deoarece în mo­mentul în care te deplasezi cu mașina telefonul devine o necesitate, întrucât te poate salva din multe situații limi­tă, așa că ține-l întotdeauna încărcat.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand