22 iulie 2024
Chisinau
Social

Cei mai buni angajatori din Republica Moldova

Loading
Social Cei mai buni angajatori din Republica Moldova
Cei mai buni angajatori din Republica Moldova

 

 

top-10

Foto: axa.md

Compania AXA Manage­ment Consulting a făcut public, recent, un top al ce­lor mai buni angajatori din Republica Moldova, ca ur­mare a unui sondaj realizat cu angajați ai companiilor.

 

Scopul acestui studiu, realizat anual, este de a identifica com­paniile care oferă cele mai bune condiţii de muncă şi de dezvol­tare a angajaţilor lor, precum şi de a oferi o informaţie obiectivă şi credibilă despre cele mai efici­ente politici de personal, imple­mentate de cei mai buni angaja­tori.

Astfel, în topul celor mai buni angajatori au fost incluse ur­mătoarele companii: Mary Kay Limited SRL, Petrom-Moldova, Turcan Cazac BAA, RED Union Fenosa, Moldcell, ProCredit­Bank, COCA-COLA Îmbuteliere Chişinău, Orbico MA, Draexl­maier Automotive şi JT Interna­tional Luxembourg.

Studiul din anul curent se află la cea de-a șasea ediție. În acest an, au participat la studiu 35 de companii, cu două mai puține față de anul precedent.

„Am primit critici că numă­rul participanților la studiu este unul modest, dar dificultatea studiului constă în reticența pe care o manifestă companiile față de acest fel de cercetare, nu toți directorii de companii au curajul de a vedea ce cred angajații lor. Pentru anul viitor, am planificat o modificare. Vom face un studiu divizat, după mărimea compani­ilor, rezultatele vor fi mai rele­vante, vom avea posibilitatea să vedem companiile mari, medii și mici”, a declarat Vitalie Popa, directorul adjunct la AXA Mana­gement Consulting.

Determinarea „Celor mai bune companii pentru care să lucrezi” este efectuată prin aplicarea unui chestionar anonim ce are ca scop identificarea gradului de satis­facţie al personalului managerial de nivel mediu (middle manage­ment) din companiile din Repu­blica Moldova.

Chestionarul conţine întrebări relevante pentru aprecierea a cinci categorii de criterii: condiţi­ile de muncă, salariu şi beneficii, oportunităţi de dezvoltare, cola­borare în companie, comunicare și viziune de viitor. Participanții la studiu au avut la dispoziție un set de 60 de întrebări.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand