19 iulie 2024
Chisinau
Auto

Ce spune culoarea maşinii despre personalitatea ta?

Loading
Auto Ce spune culoarea maşinii despre personalitatea ta?
Ce spune culoarea maşinii despre personalitatea ta?
culoare-auto

Foto: bunadimineata.ro

 

La fel că şi hainele pe care le purtăm, maşină pe care o deţinem poa­te spune foarte multe despre personalitatea noastră: model, cla­să, cai putere. Culoa­rea joacă şi ea un rol extrem de important deoarece dezvăluie ca­racterul proprietaru­lui, temperamentul şi trăirile acestuia.

 

Roşie

Dacă te numeri printre femeile care conduc un au­tomobil de culoare roşie, atunci eşti conştientă de di­namismul şi energia de care dai dovadă. Eşti o fire puter­nică, pasională şi romantică, directă în relaţiile cu oame­nii. Ai o personalitate schim­bătoare, o atitudine directă şi spui lucrurilor pe nume de fiecare dată. Nu suporţi min­ciună sau bârfă, considerând că prietenii se susţin reciproc şi ştiu să accepte defectele persoanelor apropiate.

 

Albastră

Persoanele cu maşini de culoare albastră sunt firi schimbătoare, care trec cu uşurinţă de la un tempera­ment calm şi liniştit la unul vulcanic, cu numeroase ie­şiri nervoase. În relaţiile cu prietenii, dau dovadă de ma­turitate, însă în situaţiile di­ficile nu ştiu să fie prudente, aventurându-se în necunos­cut. Pentru ele problemele reprezintă adevărate capca­ne, din care nu pot ieşi decât cu ajutorul celor apropiaţi.

 

Neagră

Persoanele care conduc o maşină neagră caută să im­pună respect în tot ceea ce fac. Au o personalitate pu­ternică, fiind destul de difi­cile în relaţiile cu prietenii. Sunt dominate de putere şi caută tot timpul să avanseze pe plan profesional. În relaţii dau dovadă de încăpăţânare şi orgoliu, considerând că este absolut necesar ca de fi­ecare dată ele să fie cele care au ultimul cuvânt.

 

Verde

Persoanele care conduc maşini în nuanţe de ver­de sunt firi prietenoase şi deschise, în care poţi avea încredere. Au un tempera­ment obişnuit, echilibrat şi de fiecare dată dau dovadă de maturitate, indiferent de situaţie. Le place să fie ascul­tate, să îşi expună punctul de vedere şi sunt împotriva situaţiilor contradictorii, în­cercând să evite momentele tensionate printr-o conver­saţie calmă şi liniştită.

 

Gri

Dacă te numeri prin­tre persoanele care conduc maşini în nuanţe de gri, ar trebui să ştii că eşti o fire serioasă, matură în gândire şi calmă. Ştii cum să te com­porţi în societate, îţi place să întreţii o conversaţie şi să-ţi faci multe cunoştinţe. Acorzi o deosebită atenţie job-ului, considerând că este absolut necesar să munceşti pentru a te bucură de stabilitate pe plan financiar.

 

Portocalie

Autoturismele în nuan­ţe de galben sau portocaliu sunt asociate cu o persona­litate complexă, puternică şi optimistă. Persoanele care conduc maşini în astfel de culori sunt firi vesele, active şi spontane, care reuşesc să te surprindă de fiecare dată. Comunicative şi deschise, au numeroşi prieteni pe care se pot baza de fiecare dată.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand