17 iunie 2024
Chisinau
Auto

Ce greşeli fac femeile la volanul automobilului?

Loading
Auto Ce greşeli fac femeile la volanul automobilului?
Ce greşeli fac femeile la volanul automobilului?
make-up-la-volan

Foto: ohwmagazine.com

 

Nu credem că femeile conduc mai prost decât bărbaţii. Doar câteoda­tă anumite obiceiuri… feminine le împiedică să fie cele mai bune şoferiţe de pe şosea. „Câteodată” am spus! Aşadar, ce greşeli fac femeile la volan?

 

Încearcă să fie multitasking

 

Să se uite la drum, să-şi programeze şedinţele de cosmetică la telefon şi să mai găsească şi timp pen­tru a sorbi o înghiţitură din acel caffe latte delicios. (Fetelor, aşteptaţi cel puţin să opriţi la un semafor pen­tru asta!)

 

Se stresează prea mult

 

Dacă acul de benzină coboară spre linia roşie, e panică! Dacă un alt şofer le claxonează pentru că nu au plecat instant de la sema­for, li se pare că toată ziua e compromisă. (Stresul te face să fii şi mai agitată. Şi mai stresată, mai ales dacă eşti o şoferiţă începătoare. Aşadar, mai predispusă la greşeli. Keep calm!)

 

Ezită

 

Atunci când trebuie să intre într-o intersecţie prea aglomerată sau atunci când vor să facă rapid stânga prin faţa altor participanţi la trafic. Ezitarea duce la aşteptări prea lungi la coa­da de la semafor şi, evident, la alte claxoane din partea celorlalţi participanţi la trafic. (Fiţi mai îndrăzneţe! Gândiţi-vă că ar trebui să puneţi mâna pe un clutch din următoarea colecţie a designerului preferat).

 

Merg prea încet

 

Este adevărat că uneori e bine să fii atentă la drum şi să mergi respectând vi­teza regulamentară. (Dar, doamnelor, totuşi, nu aţi ie­şit la promenadă pe şosea! Nu e nimic rău în a apăsa pedala de acceleraţie!)

 

Folosesc oglinda pentru make-up

 

Nu negaţi, fetelor: e OK să-ţi aranjezi machiajul, mai ales atunci când alergi de la o întâlnire la alta. Însă încercaţi să lăsaţi oglinda la locul ei; altfel, la următoa­rea intersecţie nu veţi ve­dea maşinile care încearcă să treacă pe lângă voi. (Sau, şi mai bine, folosiţi pudrie­ra pentru retuşurile de ma­chiaj: şi doar atunci când ajungeţi în parcare!).

 

Nu fac de două ori aceeaşi parcare

 

Da, fetele reuşesc să parcheze diferit de fieca­re dată, în acelaşi loc. Şi, uneori, se mulţumesc doar cu faptul că au găsit un loc de parcare. Şi ce dacă doar o roată e suită pe trotuar? Şi ce dacă mai e o grăma­dă de loc între ea şi maşina din faţă? (Sfat: dragelor, câteodată gândiţi-vă că şi alte glam girls au nevoie disperată de câte un loc de parcare – între noi fie vorba, nu e deloc simpatic să fii nevoită să mergi prea mult pe pantofii cu tocuri ameţitoare.)

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand