30 mai 2024
Chisinau
Varia

Berbecii prea exigenți, săgetătorii eficienți, iar balanțele gata de schimbări. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Berbecii prea exigenți, săgetătorii eficienți, iar balanțele gata de schimbări. Horoscopul săptămânii
Berbecii prea exigenți, săgetătorii eficienți, iar balanțele gata de schimbări. Horoscopul săptămânii
freestocks.org

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii în Horoscop săptămânal pe vocea.md.

Berbec

Sunteți prea exigent față de propria persoană, așa că încercați să dați dovadă de mai multă indulgență. Nu-i exclus că săptămâna va fi una de succes în mai multe do­menii, deși nemulțumirea față de sine nu vă va permite să vă bucurați de succese. În zilele de odihnă dedicați-vă vouă înșivă tot timpul.

Taur

Ziua de luni promite să fie cea a revelațiilor. Veți avea parte de perspectivă atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală. În relațiile de afaceri cu partenerii astrele vă recomandă să dați dovadă de prudență. Aveți mare grijă când operați cu contracte sau când încheiați tranzacții.

Gemeni

În această săptămână nu este cazul să pierdeți timpul în zadar. Continuați să acumulați realizări și performanțe, surmontați cu îndrăzneală o nouă culme pentru că acum toate vă stau în puteri. În zilele de odihnă, se pare, nu veți reuși să uitați de afaceri, deci, aveți grijă să bateți fierul cât e cald.

Rac

Succesul în domeniul afacerilor va depinde de capacita­tea dvs. de a comunica și a valorifica relațiile cu anumite persoane. Marți nu este cazul să aveți încredere în niște persoane noi, or aceștia v-ar putea implica în ceva dubios. Joi și vineri veți reuși să reflectați asupra planurilor pentru zilele de week-end.

Leu

Veți reuși mai aproape de ziua de miercuri să vă debarasați de povara problemelor rămase de săptămâna trecută așa că veți fi pregătit pentru a soluționa noi probleme. Colegii și superiorii vor aprecia la justa valoare potențialul creator cu care sunteți înzestrat. Ziua de miercuri va fi una tensi­onată, dar constructivă.

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi marcată de negocieri și ședințe. Deplasările peste hotare se vor dovedi a fi reușite. Este cazul să vă preocupați de capacitatea dvs. de autoapreci­ere, or complexele nu-și au locul în domeniul businessu­lui. Acum puteți conta doar pe propria persoană pentru a ajunge la niște înțelegeri cu oponenții.

Balanță

În această săptămână este indicat să extindeți lista per­soanelor din domeniul businessului pe care le cunoașteți și să vă găsiți parteneri noi pentru că a venit timpul pen­tru schimbări. Situația financiară este una stabilă. Ziua de duminică este una benefică pentru a da o raită prin magazine.

Scorpion

Săptămâna nu va fi marcată de careva tensiune, ritmul va fi cel obișnuit, veți avea de îndeplinit treburi și obligațiuni care vă sunt familiare. Totuși nu este exclus să aveți par­te de o ofertă convenabilă. În acest caz aveți grijă să nu ratați șansa. În zilele de odihnă preocupați-vă de lucruri frumoase.

Săgetător

Săptămâna va fi tensionată, dar eficientă. Învățați nu doar să ascultați, dar și să auziți, nu acționați din impuls, or, mai târziu, s-ar putea să evitați gafele făcute. Dacă veți fi soci­abil veți reuși să faceți cunoștință cu mai multe persoane utile și să vă bucurați de oferte de perspectivă.

Capricorn

Chiar de la începutul săptămânii vă veți pomeni prins în­tr-o avalanșă de activități, veți reuși să faceți cunoștință cu persoane interesante. Aveți grijă de sănătate pentru ca nimic să nu vă afecteze succesul din domeniul afacerilor. Ziua de joi s-ar putea dovedi a fi cea mai tensionată.

Vărsător

În această săptămână cel mai important este să alegeți o tactică corectă și să nu vă consumați forțele pentru lucruri insignifiante. Începeți cu multă îndrăzneală un proiect nou, or acum e momentul pentru un start de succes. Nu ratați ocazia de a vă etala erudiția și luciditatea.

Pești

Concentrați-vă pe soluționarea sarcinilor prioritare, or nu veți reuși să vă descurcați cu toate treburile dintr-odată. Este cazul să soluționați problemele pe măsură ce apar. Evitați graba, or dacă veți acționa în pripă, peâ urmă veți avea mai mult de făcut. Marți evitați confruntarea des­chisă.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand