25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Abonați-vă la „Vocea poporului”, ziarul tuturor

Loading
Varia Abonați-vă la „Vocea poporului”, ziarul tuturor
Abonați-vă la „Vocea poporului”, ziarul tuturor
Vocea poporului

Dragi prieteni, a început campania de abonare pentru anul 2024. În primul rând, vă mulțumim tuturor pentru susținerea publicației „Vocea poporului” în anul curent și, totodată, vă îndemnăm respectuos să continuați să sprijiniți ziarul sindicatelor și în anul viitor, cel puțin cum ați făcut-o până acum.

Din păcate, condițiile s-au schimbat în ultimul moment. Întrucât Î.S. „Poșta Moldovei” a majorat tariful pentru difuzare cu circa 425%, pentru a acoperi măcar o parte din cheltuieli și a rămâne pe „linia de plutire”, am majorat prețul unui abonament, care va arăta astfel: 10 lei un exemplar de ziar, 40 de lei abonamentul pe o lună, 120 de lei pentru trei luni, 240 de lei pentru 6 luni și 440 de lei abonamentul pentru un an. Abonamentele pot fi perfectate atât online, pe site-ul posta.md, cât și la orice oficiu poștal.

„Vocea poporului” e o tribună prin intermediul căreia este promovată mișcarea sindicală, e o punte de legătură între conducerea federațiilor și organizațiile sindicale primare din teritoriu.

Mizăm pe susținerea dvs. Suntem recunoscători tuturor pentru efortul pe care îl faceți pentru publicație, pentru organizațiile dvs. sindicale, pentru toți sindicaliștii, în fond.

 

Redacția ziarului „Vocea poporului”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand