25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii siguri, leii concentrați iar scorpionii organizați. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii siguri, leii concentrați iar scorpionii organizați. Horoscopul săptămânii
Taurii siguri, leii concentrați iar scorpionii organizați. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Opiniile diferite venite de la prieteni vă demonstrează încă o dată că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. În loc să îi criticaţi pe cei care nu vă împărtăşesc ideile, încercaţi să îi ascultaţi! Pe termen lung, o astfel de atitudine poate fi în avantajul dvs.

Taur

Sunteţi radiant la începutul acestei săptămâni. Atunci când intraţi într-o încăpere, toţi ceilalţi par mai puţin interesanţi în raport cu dvs. Această dispoziţie exuberantă şi acaparatoare se datorează stării dvs. de bine şi siguranţei emoţionale în care trăiţi.

Gemeni

Aveţi o viziune minunată asupra viitorului, însă totul e atât de vag, încât nu veţi reuşi să explicaţi nimănui ce simţiţi. Dorinţa de a redescoperi este covârşitoare. Luaţi totul cu calm şi o să vedeţi cum viaţa vi se va revela cum nu a făcut-o niciodată.

Rac

Toate informaţiile sunt aliniate şi cât se poate de cla­re la începutul acestei săptămâni. Tot ceea ce aveţi de făcut este să acţionaţi. Încercaţi să cereţi opinia altor persoane înainte de a lua o decizie! Odată stabilit pla­nul de urmat, reuşiţi să atrageţi de partea dvs. factorii de care aveţi nevoie.

Leu

În această săptămână vă concentraţi pe partea plină a paharului atunci când vine vorba de dragoste. Venus vă inspiră mai puţin în această perioadă, iar Neptun vă va readuce în prim-plan nevoia de reuşită profesională. Deşi nu ştiţi în ce direcţie să vă îndreptaţi, nu acceptaţi nici un sfat de la cei din jur.

Fecioară

În primele zile ale acestei săptămâni atrageţi foarte uşor simpatia persoanelor din jur. Astrele lucrează în favoarea dvs. şi vă oferă relaţii bazate pe încredere re­ciprocă. Marte în zodia dvs. vă face să rămâneţi griju­liu în ceea ce priveşte interacţiunile cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Dacă reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea, viaţa dvs. sentimentală va avea de câştigat. Chiar dacă nu vă mai simţiţi conectat cu partenerul, acesta nu este un motiv să deveniţi agresiv verbal. Încercaţi să vorbiţi cu el des­pre trăirile şi emoţiile dvs.

Scorpion

Cheia unui început de săptămână excelent este să pri­viţi în perspectivă, analizând experienţele într-un con­text mai larg. O bună organizare şi o gândire obiectivă vă vor aduce o săptămână plină de realizări. Toate în­tâmplările de care aveţi parte se leagă între ele şi au un rol important în viaţa dvs.

Săgetător

Săptămâna începe cu dvs. în postura de a duce la în­deplinire nişte ţeluri importante. Sunteţi curajos şi di­namic, acum mai mult ca niciodată. Micile probleme care vă dau de furcă în această perioadă sunt nesemni­ficative. Prezenţa preponderentă a lui Saturn precipită atmosfera la birou.

Capricorn

La început de săptămână puteţi arăta universului dis­ponibilitatea dvs. de a face schimbări drastice. La bi­rou, experimentaţi şi vă distraţi, în acelaşi timp fiind re­compensat pe măsura eforturilor depuse. În week-end, o discuţie aprinsă se poate transforma într-o dispută.

Vărsător

Luni şi marţi ascultaţi părerile celorlalţi pentru că e im­portant să vă creaţi o imagine corectă asupra lucruri­lor! În viaţa sentimentală vor apărea o serie de posibi­lităţi noi. În acest week-end aveţi parte de interacţiuni de toate felurile, iar în familie apar câteva conflicte pe care va trebui să le rezolvaţi.

Pești

Vă simţiţi foarte creativ şi profund la începutul acestei săptămâni. Chiar şi interacţiunile care au loc din întâm­plare vor fi pline de semnificaţie pentru dvs. Miercuri, joi şi vineri vă puneţi mereu întrebarea: „De ce anume îmi aduce aminte acest lucru?”.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand