22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii norocoși, gemenii raționali, iar racii energici. Horoscop săptămânal

Loading
Varia Taurii norocoși, gemenii raționali, iar racii energici. Horoscop săptămânal
Taurii norocoși, gemenii raționali, iar racii energici. Horoscop săptămânal
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Pentru Berbeci, perioada următoare se va lăsa cu foarte multă muncă. Vor fi extrem de solicitaţi profesional şi e foarte important ca acum să arate de ce sunt în stare, pentru că poate apărea o mărire de salariu. Stresul îi va face să-şi neglijeze viaţa sentimentală.

Taur

Taurii vor avea câteva zile foarte norocoase în privinţa a tot ce înseamnă bani: poate vor fi scutiţi de o datorie sau vor primi un cadou valoros. Atenţia lor va fi concentrată asupra vieţii profesionale, domeniu în care vor fi presaţi de dorinţa de a se autodepăşi.

Gemeni

Fac Gemenii ce fac şi tot cu mintea la dragoste ajung. De data aceasta, vor fi mai raţionali, pentru că, din punct de vedere astrologic, trec printr-un nou val de schimbări, şi vor trebui să-şi împartă energia în mod echilibrat între carieră, dragoste, viaţă socială.

Rac

Racii vor fi ţinta multor energii negative de la cei din jur. Poate fi vorba de bârfe, ironii sau agresiuni verbale sau fizice. Uneori aceste lucruri vin exact de unde nu s-ar fi aşteptat. Ca apărare, câteva zile de izolare ar fi o idee bună.

Leu

Pentru Lei, săptămâna se anunţă plină de evenimente în plan profesional. Aceste evenimente nu sunt întotdeau­na din cele mai plăcute: conflictele sunt foarte probabi­le, care pot duce la retrogradări, concedieri etc. Leii vor trebui să dea dovadă de diplomaţie.

Fecioară

Fecioarele vor trece printr-o perioadă mai fragilă din punct de vedere emoţional, iar acest lucru se va reflecta în relaţiile lor amoroase. Acum vor fi înţelegători. Aceste fluctuaţii riscă să provoace o înstrăinare între parteneri, de aceea ar fi mai bine ca Fecioarele să-şi analizeze stă­rile afective.

Balanţă

Balanţele trebuie să se ocupe de sănătate, pentru că au o mare capacitate de regenerare în această perioadă. Sunt vizate în special problemele dentare şi tot ce în­seamnă operaţii. În dragoste îi aşteaptă nişte momente de confuzie, s-ar putea trezi că li se închid nişte uşi în nas.

Scorpion

O dificultate legată de bani va întuneca buna dispoziţie a Scorpionilor la începutul acestei perioade. E ceva ce nu mai poate fi amânat, aşa că ei vor trebui să facă im­posibilul pentru a-şi rezolva problema. În dragoste vor exista nişte temeri, urmate de momente de exaltare şi speranţă.

Săgetător

Pe Săgetători îi aşteaptă nişte zile destul de bune: multe lucruri rămase oarecum suspendate în viaţa lor vor înce­pe să se aşeze, unul câte unul. În problemele financiare vor descoperi soluţii acolo unde nu se aşteptau să gă­sească. Nu e vorba de nimic providenţial, e vorba de o eficienţă în luarea deciziilor.

Capricorn

Frământări, stări confuze și toate legate de dragoste. Atât cei care abia au întâlnit dragostea, cât şi cei care au o relaţie mai veche, vor trece de la extaz la agonie şi invers. Mai mult, le va fi foarte greu să se concentreze la celelalte aspecte ale existenţei, ceea ce le-ar putea aduce destul de multe necazuri.

Vărsător

Câteva zile mai proaste pentru Vărsători, mai ales sub aspectul sănătăţii. Nu e nimic grav, va fi doar o sensibi­litate mai pronunţată pe care o vor manifesta în această perioadă, însă toată situaţia le va afecta moralul. Este, în schimb, o perioadă a câştigurilor financiare.

Peşti

Viaţa socială se va afla în prim-plan pentru Peşti, vor fi foarte activi şi vor avea succes. Se preconizează o pe­rioadă dedicată refacerii energiilor, odihnei. La mijlocul perioadei, pot primi o sumă de bani destul de consisten­tă, ca răsplată a unui serviciu.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand