1 decembrie 2021
Chisinau
Varia

Taurii echilibrați, racii nostalgici iar balanțele curajoase. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii echilibrați, racii nostalgici iar balanțele curajoase. Horoscopul săptămânii
Taurii echilibrați, racii nostalgici iar balanțele curajoase. Horoscopul săptămânii
unsplash.md
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Focusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe care le-ai făcut până acum, a reușitelor și a relațiilor în care ești implicat. Păstrează o atitudine po­zitivă, nu apleca urechea la convingerile celorlalți dacă acestea nu sunt optimiste.

Taur

Cauți echilibrul în toate, să clarifici lucrurile, să le armo­nizezi în sfera relațiilor, fie că este vorba despre serviciu sau de sectorul vieții personale. Este timpul să pui în ordine anumite lucruri, fie că este vorba despre biroul de la serviciu, despre planurile de viitor.

Gemeni

Este o perioadă bună pentru a începe ceva nou, ar fi bine să acționezi cu încredere, fără să aștepți să ai toate piesele din puzzle, toate resursele de care crezi că ai nevoie. Este un cadru astral prielnic pentru a te ocupa de propriile dorințe. Vor fi favorizate cele familiare, care îți oferă stabilitate

Rac

Pe de o parte ești mai nostalgic, mai emotiv, mai dornic de a socializa, pe de altă parte, se anunță o zi bună pentru a-ți manifesta abilitățile creative. Sunt bine as­pectate legăturile cu copiii, relaționarea cu copilăria, ești dispus să împărtășești amintiri.

Leu

Cadru astral bun pentru a te preocupa de persoanele din viața ta, fie că este vorba despre familie, prieteni, colegi de muncă, oameni cu care nu ai mai ținut legă­tura, dar pe care îi păstrezi cu drag în suflet sau la care te gândești des.

Fecioară

O săptămână obișnuită, fără mari evenimente sau schimbări majore. Vrei să-ți fie recunoscute sau resta­bilite anumite drepturi. Ai nevoie să-ți întinzi aripile, să evoluezi, să crești și insişti să fii lăsat să urmezi acest demers. Ai potențial, ai talentele sau abilitățile de care ai nevoie.

Balanţă

Este o perioadă în care dai dovadă de curaj, iei anumite inițiative, faci pași în întâmpinarea unor ocazii, în speci­al, când va fi vorba despre sectorul muncii sau de sfera finanțelor. Sunt bine aspectate colaborările, munca în echipă sau în grup.

Scorpion

Moment propice să rezolvi chestiuni legate de cămin, să îți concentrezi atenția asupra ideii de familie, de bine comun. Poţi lua unele decizii bune, dar asigură-te că înțelegi și îți asumi în totalitate toate efectele pe care le vor aduce aceste hotărâri.

Săgetător

Cuvintele-cheie pentru această săptămână: enigme, secrete, mistere, zvonuri, detalii. Ești curios și îți place să afli cum este la alții, ce decizii iau ceilalți, dar asta nu înseamnă că tot ce afli este exact așa, pentru că nu știi niciodată ce este în culise. Trebuie să fii atent ce mesaje sau informații ajung la tine.

Capricorn

Este timpul să te „dezlănțui”, să cauți și alte metode, alte strategii pe lângă cele folosite până acum. Ești mai jucăuș, mai aventuros, iar această atitudine te poate ajuta să treci peste provocări. Lasă-i pe ceilalți să con­troleze lucrurile, iar tu concentrează-te asupra aspecte­lor pentru care nu ai avut timp.

Vărsător

Îți lărgești orizontul cu noi cunoștințe, ești intere­sat de informațiile pe care ți le oferă alte persoane. Interacționezi cu toți cei care se arată dispuși să so­cializeze, poți participa la activități de grup. Cadru as­tral deosebit de bun pentru a te apropia de anumite persoane.

Peşti

Te concentrezi asupra obiectivelor pe termen lung care țin de planuri personale. Ești hotărât să reușești cu ceea ce-ți propui și destul de motivat. Vezi imaginea de an­samblu și îi ajuți și pe ceilalți să rămână ancorați în rea­litate. Dai dovadă de romantism și de creativitate.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și