26 septembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Sindicaliștii din Rezina optează pentru un stil de viață spartan

Loading
Без рубрики Sindicaliștii din Rezina optează pentru un stil de viață spartan
Sindicaliștii din Rezina optează pentru un stil de viață spartan
spartachiada-rezina

Foto: vocea.md

Din multitudinea de eveni­mente care a marcat sfârșitul lunii mai la Rezina, nu poate fi trecută cu vederea Sparta­chiada membrilor de sindicat din raion. Evenimentul s-a desfășurat la Liceul Teoretic „A. S. Pușkin” și a fost posibil grație susținerii financiare din partea Consiliului Raional Rezina și a Confederației Naționale a Sindicatelor din Mol­dova.

 

În debutul manifestării, Vera Platon, președinta Consiliului inter­ramural al sindicatelor din  Rezina, a salutat membrii de sindicat, men­ţionând: „Spartachiada de azi, ajun­să la a doua ediţie, demonstrează că numai cu participarea mai multor categorii de angajaţi din diferite ra­muri se obţin succese. Evenimentul are ca scop consolidarea echipelor, educarea spiritului de solidaritate sindicală, oferirea posibilității de a ne revedea, discuta, comunica și de a ne măsura puterile la diferite probe sportive în luptă dreaptă. Sunt sigură că azi va birui prietenia şi buna dis­poziţie”. Dânsa le-a urat succese tu­turor participanților.

De urări și cuvinte frumoase au beneficiat cei prezenți și din partea lui Iurie Pojoga, șeful  Departamen­tului organizare al Federaţiei Naţio­nale a Sindicatelor din Agricultură şi Alimentaţie „AGROINDSIND”.

Cei circa 140 de participanți, re­prezentând opt din cele 16 sindicate din cadrul CITS Rezina, s-au avântat în lupte pentru locurile premiante la șapte probe: volei (bărbați, femei), tenis de masă (bărbați, femei), șah (bărbați, femei),  dame (bărbați, fe­mei), ridicarea greutății (24 kg), tra­gerea otgonului și trânta. Întrecerile s-au desfășurat cu un pronunțat ac­cent de interes, dar și de prietenie, competitorii bucurându-se de spriji­nul mai multor suporteri.

 

Colegiul de arbitri a făcut bilanțul, iar organizatorii i-au premiat pe în­vingători. Printre aceștia se numără:

 

Volei (bărbați): locul I – Sindi­catul Angajaților din Serviciile Pub-lice „SINDASP” (echipa Penitenci­arului nr. 17); locul II – Sindicatul Educației și Științei (SEȘ); locul III – Sindicatul din Agricultură şi Alimen­taţie „AGROINDSIND”.

Volei (femei): locul I – SEȘ; locul II – Sindicatul Servicii pază și detectivi; locul III – Sindicatul „Să­nătatea”.

Tenis de masă (bărbați): locu­rile I și II – „Sănătatea”; locul III – „AGROINDSIND”.

Tenis de masă (femei): locul I – SEȘ; locul II – Sindicatul „Mold­sindcoopcomerţ”; locul III – „AGRO­INDSIND”.

Șah (bărbați): locurile I și II – „Sănătatea”, locul III – SEȘ.

Șah (femei): locurile I, II și III – „Sănătatea”.

Jocul de dame (bărbați): locul I – „AGROINDSIND”; locurile II și III – SEȘ. Femei: locul I – SEȘ; locul II – „Moldsindcoopcomerţ”; locul III – Sindicatul Servicii pază și detectivi.

Tragerea otgonului: locul I – „AGROINDSIND”; locul II – SEȘ; locul III – „Sănătatea”.

Trânta (categoria grea): locul I – Sindicatul  „Moldova–business–sind”; locul II – „AGROINDSIND”; locul III – SLC.

Trânta (categoria ușoară): locul I – SEȘ; locul II – „AGROIND­SIND”; locul III – SEȘ.

Ridicarea greutății (24 kg): locul I – SLC; locul II – „AGROIND­SIND”; locul III – SEȘ.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand