26 septembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

„Sindindcomservice” promovează un mod de viață sănătos

Loading
Без рубрики „Sindindcomservice” promovează un mod de viață sănătos
„Sindindcomservice” promovează un mod de viață sănătos
spartachiada-selina

Foto: vocea.md

În perioada 15-17 mai curent, Sindicatul Lucrătorilor din Sfera Deservirii Sociale şi Producerii de Mărfuri „Sindind­comservice” a organizat cea de-a XV-a ediţie a spartachi­adei sindicatului. Scopul acesteia este de a promova un mod de viaţă sănătos în colectivele de muncă, de a încuraja membrii de sindicat de a face sport, a propaga exerciţiile fizice drept mijloc de  fortificare a sănătăţii şi profilaxie a bolilor.

 

Sărbătoarea sportivă s-a desfăşurat pe malul Nistrului, la Casa de odihnă „Campingul din Vadul lui Vodă”. La eveniment au participat peste 300 de membri de sindicat. În cadrul competiţiilor, membrii sindicatului au concurat la probele: volei, minifotbal, tenis de masă, sărituri în lungime, tragerea odgonului, darts, șah, joc de dame și skandenberg.

În baza rezultatelor finale, echipele care s-au plasat pe locul I, II, III în fiecare probă sportivă, participanţii la probe individuale au fost distinși cu cupe comemorative, diplome, premii băneşti.

Premii speciale au fost înmânate echipelor pentru cea mai frumoa­să formă sportivă, pentru participarea în premieră, cel mai tânăr spor­tiv şi sportivul cel mai în etate, cei mai activi sportivi.

Cele mai puternice la volei, minifotbal, tragerea odgonului, sărituri în lungime, tenis de masă au fost echipele de la SA „Apă–Canal Chişi­nău”, SA „Termocom”, SA „Tirex-Petrol”, Parcul Urban de Autobuze, SA „Servicii comunale Floreşti”.

La probe individuale şah, jocul de dame s-au plasat pe locurile I–III reprezentanţii de la SA „Apă–Canal Chişinău”, subdiviziunea „Termo­service”, SA „CET-2”,   ÎM „Apă–canal”, Edineţ,  ÎM „Apă–canal”, Ta­raclia,  Parcul Urban de Autobuze.

 

Vasile DOBAN,

vicepreşedinte al „Sindindcomservice”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand