17 iunie 2024
Chisinau
Sanatate

Plantă miraculoasă ce tratează 150 de boli

Loading
Sanatate Plantă miraculoasă ce tratează 150 de boli

Astăzi rostopasca este recomandată ca remediu în peste 150 de afecțiuni, de la dermatoze banale, la temutul cancer sau la infecțiile virale, încă im­posibil de tratat cu medicamentele actuale. Dar să-i cunoaștem mai îndeaproape „minunile”.

rostopasca

Preparatele pe bază de rostopască au efecte vaso­dilatatoare, antispastice, analgezice şi stimulează se­creţiile digestive. Extern, are acţiune: antiseptică, anti­bacteriană, regenerantă, cicatrizantă, antitumorală.

Rostopasca este recomandată la spasmele diges­tive, relaxând prompt musculatura netedă a tubului digestiv. Se mai utilizează la dischinezia biliară, la in­digestie și dispepsie. Jumătate de linguriță de tinc­tură de rostopască, administrată de patru ori pe zi, diminuează senzația de greață, stimulează puternic producerea de sucuri gastrice și de bilă, elimină sta­rea de disconfort, de greutate în stomac, ce apare în cazul indigestiei. Cei care suferă de migrena biliară, de migrenă în general, iau o linguriță rasă de pulbere de rostopască pe stomacul gol, în doză unică, pentru 24 de ore. Efectele sunt de-a dreptul spectaculoa­se. La pancreatită, face adevărate minuni în această afecțiune periculoasă și greu de tratat. După două luni de tratament, simptomele bolii dispar. Boli de ficat – rostopasca este un remediu excelent, pentru persoanele cu afecțiuni ale ficatului apărute în urma intoxicațiilor și a otrăvirilor, a infecțiilor cu virusul he­patitei.

Herpesul bucal și herpesul genital – se combat efi­cient, atât intern, cât și extern, cu ajutorul tincturii de rostopască. Substanțele active din rostopască sunt eficiente în cancerul pancreatic, ovarian, faringian, anorectal, de colon, de sân, de ficat.

Din rostopască se obține pulbere prin măcinare sau tinctură și se depozitează în borcane de sticlă. De la rostopască se culege partea aeriana a plantei, adică tulpina, frunzele și florile, cu grijă, pentru a nu dezră­dăcina planta, care va da apoi alte tulpini.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand