22 mai 2024
Chisinau
Social

S-au familiarizat cu „economia verde” şi cu „locurile de muncă verzi”

Loading
Social S-au familiarizat cu „economia verde” şi cu „locurile de muncă verzi”
S-au familiarizat cu „economia verde” şi cu „locurile de muncă verzi”
1prof.by

Tineri sindicalişti din Re­publica Moldova au par­ticipat recent la Forumul internaţional „TEMP-2018. Prin muncă este unit tine­retul sindicalist”, care a avut loc la Minsk, Belarus.

Forumul, ajuns la a patra ediţie, a reunit tineri activişti sindicali din mai multe state, care au o vârstă de până la 35 de ani. Evenimentul a fost organizat de Federaţia Sindi­catelor din Belarus. La prime­le trei ediţii ale forumului au participat peste 600 de tineri activişti sindicali din 21 de ţări ale lumii.

În cadrul ediţiei „TEMP–2018”, Republica Moldova a fost reprezentată de Mihai Condur (Federaţia Sindicate­lor Lucrătorilor din Cultură), Sergiu Suruceanu  (Federaţia Sindicatelor din Construcţii şi Industria Materialelor de Construcţii „SINDICONS”), Pavel Macari (CNSM), Andrian Junghina (membru al organizaţiei sindicale de la SA „Termoelectrica”), Sergiu Gheorghiţă (membru al orga­nizaţiei sindicale, Parcul Ur­ban de Autobuze Chişinău), Anastasia Ciobanu (membră a organizaţiei sindicale, Par­cul de troleibuze din Bălţi), Elena Şuşu (membră a orga­nizaţiei sindicale din cadrul întreprinderii „Maxmanserv”, oraşul Bălţi).

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand