27 ianuarie 2021
Chisinau
Social

Regim special de activitate pentru funcționarii publici din 8 decembrie

Loading
Social Regim special de activitate pentru funcționarii publici din 8 decembrie
Regim special de activitate pentru funcționarii publici din 8 decembrie
libertatea.ro

Începând de pe data de 8 decembrie, funcționarii publici lucrează conform unui regim special. O decizie în acest sens a fost luată luni de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publi­că (CNESP).

Potrivit deciziei, ministerele, Cancelaria de Stat, alte autorităţi administrative centrale subordonate Guvernului şi structurile organizaţionale din sfera lor de competentă (autorităţile administrative din subordine, inclusiv serviciile publice desconcentra­te şi cele aflate în subordine, precum şi instituţiile publice, întreprinderile de stat şi societăţile comer­ciale cu capital integral sau majoritar public în care ministerul, Cancelaria de Stat sau altă autoritate ad­ministrativă centrală are calitatea de fondator) vor organiza desfaşurarea activităţii în regim special de lucru.

Astfel, programul de lucru va începe de la 7:30 și va dura până la 16:00, iar pauza de masă va fi de la 12.00 până la 12:30, cu revizuire ulterioară, în funcţie de situaţia epidemiologică.

Menționăm că a doua dispoziție a intrat în vigoa­re din 8 decembrie 2020.

 

Nu vor activa pe timp de noapte

De asemenea, CNESP a decis că, începând de pe 7 decembrie, cafenelele din benzinării şi puncte va­male nu vor activa pe timp de noapte.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în Republica Moldova a ajuns la peste 117 mii de cazuri.

Reamintim că Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a anunțat că Republica Moldo­va revine la starea de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul țării în perioada 30 noiembrie 2020 – 15 ianuarie 2021, ca urmare a Codului roșu de Co­vid-19 la nivel național.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com