23 aprilie 2024
Chisinau
Cititorii ne scriu

Răspuns la scrisoarea președintelui Consiliului interramural al sindicatelor din UTA Găgăuzia

Loading
Cititorii ne scriu Răspuns la scrisoarea președintelui Consiliului interramural al sindicatelor din UTA Găgăuzia
Răspuns la scrisoarea președintelui Consiliului interramural al sindicatelor din UTA Găgăuzia
scrisoare-in-redactie

Foto: reynoldsandreyner.com

Liderul Sindicatului Educației din Găgăuzia, N. Vornikova, a expediat o scrisoare adresată mai multor instituții publice centrale de la Chișinău, inclusiv CNSM-ului. Suntem vizați și noi într-un alineat, de aceea venim cu un răspuns.

 

 

Autorul menționează, între altele: „Suntem extrem de indignați că liderii sindicali, în numele tuturor organizațiilor sindicale, susțin deschis cursul de integrare europeană promovat de Guvernul RM, deși nimeni nu a solicitat opinia membrilor de sindicat. Noi înțelegem că politica este unul dintre factorii de dezvoltare a economiei. Dar considerăm că în paginile publicației „Vocea poporului” trebuie abordate probleme care vizează activitatea sindicatelor, ci nu politică”.

Redacția „Vocea poporului” din start menționează că politica editorială a ziarului este strict legată de obiectivele sindicatelor, adică oglindirea cu lux de amănunte a activităților sindicale din întreaga țară. Cursul de integrare europeană este susținut de majoritatea covârșitoare a cetățenilor. Publicația „Vocea poporului” nu face politică, este un lucru evident. A văzut cineva în publicația noastră vre-un comentariu politic, o analiză a situației de la noi sau din țările vecine? Iar dacă selectăm și inserăm unele informații din mass-media pentru a reflecta întregul spectru de opinii, într-o pagină specială, „Retrospectiva”, nu înseamnă că facem partizanat politic.

 

Redacția „Vocea poporului” 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand