19 iulie 2024
Chisinau
Varia

Racii credibili, balanțele bucuroase iar scorpionii obiectivi. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii credibili, balanțele bucuroase iar scorpionii obiectivi. Horoscopul săptămânii
Racii credibili, balanțele bucuroase iar scorpionii obiectivi. Horoscopul săptămânii
freepic.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Pentru Berbeci urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, o promovare sau o mărire de salariu. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj şi vor descoperi că se pot baza pe prietenii lor. Reîn­tâlnirea cu o fostă iubire le va aduce câteva furtuni în cuplu.

Taur

Nişte probleme sentimentale o să-i scoată din ritm pe Tauri. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să nu dea apă la moară bănuielilor. Bârfele cuiva din anturaj vor complica situaţia. În profesie, e un moment bun să înceapă proiecte de amploare.

Gemeni

Gemenii primesc multe oferte de excursii, întâlniri. E o perioadă propice consolidării relaţiilor momentelor în doi. Profesional, vor avea câteva probleme provocate de o femeie care vrea să le strice planurile. Vor avea și câteva discuţii neplăcute legate de bani cu un membru al familiei.

Rac

Va fi o săptămână dedicată distracţiilor şi flirtului. Vor avea mult succes la sexul opus şi reputaţia lor de ti­mizi nu va face decât să le ridice credibilitatea. Nu e o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Sunt foarte expuşi riscului de a pierde bani.

Leu

Leii pot încheia contracte avantajoase, dar trebuie să se zbată mai mult. Nişte datorii aşteaptă să fie plătite şi ar fi bine să nu mai amâne acest lucru. În dragoste, vor primi o veste excelentă de la partener, în special dacă e vorba de o relaţie la distanţă. Viaţa lor intră pe un făgaş pozitiv.

Fecioară

Fecioarele care au avut necazuri în ultima perioadă vor începe să-şi revină. Primesc o veste bună care le va ridica moralul şi se împacă şi cu cineva din familie cu care n-au mai vorbit de mult. Vor avea nişte discu­ţii serioase la serviciu, în care va fi nevoie să se arate ferme.

Balanţă

Balanţele vor avea ocazia să se bucure de reuşita cui­va drag şi vor primi ele însele nişte veşti bune legate de job. Vor avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar vor ajunge să se gândească la un viitor comun. O tranzacţie financiară le va aduce un câştig şi vor reuşi să scape de multe nelinişti legate de bani.

Scorpion

Perioada e foarte bună pentru ca Scorpionii să se lege de cineva, dar asta nu înseamnă că trebuie să cedeze primei persoane întâlnite în cale. Trebuie să-şi păstre­ze obiectivitatea în legătură cu trecutul lor, pentru că tot ce spun în această perioadă va deveni informaţie publică.

Săgetător

Săgetătorii au mici probleme de sănătate, dar nu e ca­zul să-și facă griji. La serviciu vor reuşi să obţină nişte favoruri din partea superiorilor. În dragoste, vor avea nişte discuţii incomode cu partenerul, dar totul se va rezolva în favoarea lor. Aveţi nevoie de momente de solitudine, dar să nu vă izolaţi de cei din jur.

Capricorn

Capricornii muncesc până la epuizare, dar nu degea­ba. Toate eforturile lor vor fi răsplătite şi nu vor mai avea motive să se plângă de bani. O călătorie plăcută îi aşteaptă la sfârşitul săptămânii. Sunteţi într-o formă intelectuală bună şi puteţi avea realizări frumoase la locul de muncă sau în afaceri.

Vărsător

Vărsătorii vor lua o decizie pripită în dragoste, pe care o vor regreta. Li se va da însă ocazia să descurce lucru­rile şi trebuie să profite de această şansă. Profesional, se pot remarca fără a face prea multe eforturi. Vor avea câteva realizări financiare neaşteptate.

Pești

Peştii îşi vor dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu şi eforturile lor vor fi apreciate. Cei singuri pot petrece şi ei nişte momente de neuitat, dar nu vor lega ceva stabil. Nu vor întâmpina probleme care să le strice cheful: banii vin, chiar mai mulţi decât se aşteptau, iar în carieră nu se întrevăd schimbări majore.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand